Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet hogy egyesek...

Hogy lehet hogy egyesek képesek vadidegenhez odamenni ismerkedni de vannak akik soha nem mernek még rá se nézni senkire?

Figyelt kérdés

Kiadtuk a balatoni telken a házat. Odajött egy idegen család velem egykorú „gyerekkel” (19 ha az még gyerek). Megmutattuk nekik a házat strandot. A gyerek életében most volt először azon a strandon, ott volt vagy 10perce nézelődött járkált meglátott 2 csajt ücsörögni. Odament. Még 10 perc és szólt hogy „átugrik” a csajokhoz inkább, az ő nyaralójukba. Odajött és 20 perc múlva már két ismerős és már telefonszámcsere és szinte kéz a kézben elfele.

Külsőleg egy nulla, egy semmi a fickó. Nem szép, nem kisportolt, nincs tele lóvéval, semmi.

Azért kicsit megütött a dolog. Én ott nyaralok 5 éves korom óta minden nyáron és még soha egyszer se mentem oda se a strandon se sehol senkihez, hozzám se jött senki oda.

Honnan veszik egyesek a bátorságot ehhez? Mások meg miért vannak úgy, hogy még ránézni se nagyon mernek senkire. Nekem ha fegyvert fognának a fejemhez és azt mondanák hogy vagy odamész ismerkedni vagy agyonlőlek-tudod mit? Inkább a pisztoly.

Teljesen elképzelhetetlennek tartom hogy bárkihez is odamenjek bármilyen körülmények között.

És az se segítene ha hozzám jönnének oda. Elhajtanék bárkit.

2015. júl. 3. 06:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor vagy aszexuális vagy vagy homo.

Egyik se vagyok, csak - ugyan ki gondolná - egy nagyon gyáva valaki.

Abból indulok ki hogy ki a lóf****sznak kellenék én? És nem megyek oda senkihez.

Ha meg hozzám jönnének oda? Ugyanaz. Biztos csak szórakozik hiszen ki a lóf****sznak kellenék én?

Ja és aki azt írta irigy vagyok: igaza van. De hát nem tilos irigynek lenni nemde?

2015. júl. 3. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, mint te, csak lányban.
2015. júl. 3. 21:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Én is olyan vagyok, mint te, csak lányban.

És bármibe lefogadom ha összehoznánk egy randit (zsák a foltját alapon ) akkor sztereóban hallgatnánk és mindketten dupla akkora barmok lennénk együtt mint külön külön.

2015. júl. 4. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Így van, kérdező.
2015. júl. 4. 20:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor ennyi. 19 vagyok vonuljak kolostorba falazzam be magam és várjam a halál angyalát?
2015. júl. 5. 08:47
 16/17 anonim válasza:
Én szeretem a fajtádat lányban, kis félénkek és könnyen ágyba vihetők :))
2015. júl. 24. 02:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Na engem aztán garantáltan nem vinnél ágyba ha lány lennék se.

Úgy elhajtanálak a francba hogy öröm lenne nézni.

Nem, nem azért mert ágyba akarsz vinni. Odáig se jutnál el, hogy a szándékod közöld.

2015. júl. 24. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!