Lehet a gyikon bármilyen formában ismerkedni?
Ezt amúgy nem értem, hogy miért nem lehet ismerkedős kérdést kirakni. Az még mindig a logikusabb út. Inkább az, mint hogy a szexualitás kategóriában írok egy segítő választ vkinek, aki kérdez, és erre jön 4 privát 2 nap alatt, hogy küldene nekem a pali a farkáról képet, meg írjak neki, nem bánom meg... ha meg hogy elejét vegyem, kiírom a válaszaimnál, hogy privátot nem kérek, mert van párom, akkor vki úgyis beszól, hogy milyen sznob p.csa vagyok, miért hiszem, hogy mindenki nekem akarna írni, meg nem akarják tudni a kapcsolati státuszomat, ne dicsekedjek... az ismerkedős kérdések pont azért kellenének, hogy ott találják meg egymást a magányos emberek.
Szóval arra azért ügyelj, hogy sokaknak frusztráló, ha vadidegenek privátot írnak nekik. Szóval akkor kezdj el írogatni, ha elviseled azt, hogy esetleg nem válaszolnak, vagy ha igen, elküldenek a fenébe. Meg az sem mindegy, milyen szinten akarsz ismerkedni. Mert ha csak barátközni szeretnél, és írsz egy random embernek, akkor azt jobban veszik sztem, mintha csak szexkapcsolatot akarnál keresni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!