Hol lehet ismerkedni társkeresés céljából?
Az utcán nem fogok leszólítani senkit, amúgy sem az én stílusom-a diszkóban nem lehet igazán ismerkedni-az interneten nem jött össze semmi-úgyhogy passssz...
Tavaly volt olyan, hogy "társkereső est" - de nem tudtam elmenni- most ilyet nem találtam,(sajnos) pedig szerintem nem lenne rossz. (25) A
Legjobb ismerősök ismerősein keresztül. Akkor nem rögtön tétre megy a dolog, hanem észrevétlenül töltesz el időt több emberrel, a társaság többször összejön így meg lehet ismerni egymást anélkül, hogy csak ketten vagytok és rögtön randinak kiáltjátok ki a találkozót, mert annak már "tétje" van. Ez kecsegtet a legtöbb sikerrel.
Ha erre nincs lehetőséged, akkor valami társasági/szociális tevékeység keretein belül.
Pl sportolás közben, vagy akármilyen több emberes elfoglaltság esetén. Gondolok itt akármire: kosárfonás, önkéntes ételosztás, a lista végtelen. Ez is jó, mert az érdeklődési köt ey része már eleve közös, ami rögtön témát szolgáltat egy beszélgetéshez, ismeretlenül is oda lehet menni akárkihez, hogy "tudnál segíteni nekem, nem tudom ezt hogyan kell".
Nekem eddig az ilyen esetekben volt sikerem, mert nincs görcsölés, hogy jaj randi lesz, meg ismerkedős est, ahol mindenki tudja, hogty a másik mit akar, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!