Szerintetek kínos (ciki), ha úgy megyek táborba, hogy beteg vagyok?
Szóval, legutóbb június 5.-én jött meg. Én meg 2 táborra jelentkeztem, 1.-étől 5.-ig, és 5.-től 13.-áig.
Ez alatt 100% meg fog jönni. Szerintetek ciki lesz? Amúgy az első táborba lehet, ha fogunk úszni (én tudok úszni), s ettől is félek. A másodikba nem valószínű.
Viszek betétet, nem is ez a gond, meg beázni se fogok szerintem, de lehet ha fel fog tűnni a csoportomnak :/
Légyszi ne hívd a menzeszt betegségnek, mert nem az, és ereje van a szavaknak... azaz úgy fogod érezni, hogy beteg vagy, amikor ez egy tök természetes folyamat.
Ciki, nem ciki... attól függ. Hány évesek vagytok, mennyire érett a csoport. Ha még nagyon fiatalok vagytok, akkor lesz, akinek el kell magyarázni, mert nem érti, de olyan is, aki elkezdi, hogy húúúúúú, neki megjött. Lehet, hogy fel fog tűnni. Viszont ezzel nem tudsz mit kezdeni, szóval azt tanácsolom, hogy az idióták véleményére tojják magasról.
Amúgy meg a legtöbb esetben, ha fel is tűnik, nyugtázzák... sztem nem feltétlenül ciki, ha tudják. Bár persze, ha nem úszós a tábor, akkor ha kínos neked, lehet arra ügyelni, hogy ne derüljön ki. Ne hagyd elöl a betéteidet, lehetőleg olyan wc-ben végezd a dolgod, amit le lehet húzni, wc-re ne egy db betéttel a kezedben menj, hanem táskával (ha vki rákérdez, nyugodtan mondhatod azt, hogy azért viszed, mert abban tartod a zsepit, ha nem lenne klotyópapír), a betétet lehetőleg a wc-n dobd ki, ha meg nem tudod, akkor titokban, és ne mások előtt öltözz-vetkőzz. A táskád meg zárd, ha szted olyanokkal vagy együtt, akik szted beleleskelődnének. Ja, és tényleg ügyelj arra, hogy rendszeresen cseréld, hogy ne ázz át. És vigyél görcsoldót arra az esetre, ha fájna a hasad miatta.
Lejárt a tábor, de a 2.-ra már nem mentem el, mert kiderül, hogy változott a téma. A válaszok egy részét elolvastam a tábor előtt, de sajnos válasz nem tudtam adni :(
1-es: Köszönöm a választ :)
2-es: Köszönöm :)
3-as: A menstruációt betegségnek is nevezzük.
4-es: Köszönöm! :))
5-ös: Nekem mindig így mondták inkább. Nem gúnyként, hanem a valódi szó renjtéseként.
Én 14 éves vagyok, de a tábor vegyes volt. Nálam kisebb nem igazán voltak (csak 1-2 ember), inkább idősebbek. Voltak 50 évesek is, 40, 30 stb. :)
Amúgy csak a szobatársamnak tűnhetett fel, de ő is lány, és egyidős velem, meg neki is meg volt jőve, szóval nem volt gond :D
De minden esetre köszönöm, mert rettentően hasznos válasz volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!