Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mire mondjuk hogy be olvasok...

Mire mondjuk hogy be olvasok neki?

Figyelt kérdés
Mit jelent ez? Mit szoktunk ilyenkor csinálni? Mi a cselekvés célja?
2015. jún. 24. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Őszínte véleményt nyilvánítunk személyes kontaktus keretei közt. A cselekvés célja, hogy megismerje a véleményünket az alany.
2015. jún. 24. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
ez nekem gyenge válasznak tűnik. Megismerje őszinte szeméyles véleményünket? ezek szerint máskor nem öszintén beszélgetünk? És mi célból ismertetjük meg? Nem értünk valami mást alatta? Fel tettem 4 kérdést atál egy választ félig megfogalmazva.
2015. jún. 24. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy amikor beolvasunk valakinek, akkor:

-a személy valami rosszat csinált/elegem van belőle és jól elbeszélgetek vele és kellemetlen dolgokkal illetem meg. Pl:

figyelj ide te köcsög, már elegem van belőled, hogy folyton akkor nagy a pofád, amikor nem kéne, de amikor meg kéne, egy hang sem jön ki a torkodon! Egy álszent barom vagy!

vagy őszinte negatív vélemény

2015. jún. 24. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Kíméletlenül és keményen megmondjuk a másiknak a véleményünket. A lényege,hogy vegye észre magát és változtasson. Ilyenkor általában nem vesszük figyelembe,hogy könnyen megbánthatjuk a másikat mivel általában az indulatok vezérelnek itt már.
2015. jún. 24. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a "leosztani" ige televíziós szlengje.
2015. jún. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!