Én félek attól hogy megbolondulok, ha mondjuk filmet nézek vagy olvasok vagy koncentrálok valamire akkor folyamat bevillan de csak ha rágondolok szóval félek, és ilyenkor elkezd fályni a fejem meg minden bajom van. Szerintetek?
Fájni, j-vel.
Egyébként mi villan be? Mire gondolsz amitől fáj a fejed? Próbáld meg értelmesen megfogalmazni, mert ez egy zagyvaság. Ha nem megy, fordulj orvoshoz, mert beteg vagy.
Sza
Hogyha nem túl nagy kérés meg tudnád mégegyszer fovalmazni a kérdést? Én magyarként születtem ,de ebből nem értem mi a kérdés.
'akkor folyamat bevillan' Mivan? Hiányzik egy aprócska A betű.
Szóval amit olvasol azt elképzeled? Ezért veszik a könyvet az emberek ,hogy karban tartsuk az agyunkat. A tv kiöli ezt mert nem kell elképzelj semmit. Gondolj arra ,hogy egy leírást olvasol egy csinos lányról 10 férfi másnak képzeli el ,de pl filmnél Megan Fox ugyan olyan mind a 10 nek.
Ne félj ettől ez normális. Remélem ez volt a kérdés lényege...
Ja, ha attól félsz, hogy a koncentrálástól megbolondulsz, akkor tényleg menj orvoshoz.
A családnak meg szólj, hogy mossanak fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!