Milyen egy gyökérkezelés, és mennyire fáj az?
2-es ! Mi köze a foghúzásodnak a gyökérkezeléshez?
Kapsz érzéstelenítőt ezért elvileg nem szabadna hogy fájjon, de előfordul, hogy ennek ellenére érzékeny marad.
Annyiból fog állni, hogy megnyitja a fogbelet, feltágítja a csatornákat, közben többször átöblíti és betömi (legtöbbször ez nem ugyanabban az ülésben történik)
Én ma voltam először gyökérkezelésen. Eddig soha semmi baj nem volt a fogaimmal de nemrég nagyon elkezdett fájni, volt hogy éjszaka sem tudtam aludni miatta.
Kaptam érzéstelenítőt, de nem igazán zsibbadt el a fogam környéke. Először kifúrták jó mélyen, majd egy vastagabb fúróval kitágították. Ez egyáltalán nem fájt. Ezután mindenféle dolgot tettek bele,meg ki is vettek. Nem igazán láttam, mik voltak ezek. A legrosszab az volt, amikor valamit belecsavart a fogorvos. Majdnem kiugrottam a székből xD Végül egy gyógyszeres tömést tett be, és holnap után megyek vissza hozzá. Félek :D
Egyébként túl lehetett élni, de nem ez lesz a legszebb emlékem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!