Csendesebb típusú lányok! Mit szoktatok csinálni szabadidőtökben?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, akik nem járnak el bulizni, maximum ritkán, vagy nem járnak ki sűrűn a barátaikhoz. Hogyan lehet ilyen lányokkal kapcsolatba kerülni személyesen vagy interneten?2015. jún. 23. 17:10
21/26 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem azt, aki nem szeret neten ismerkedni, nagyon sok őrült van. A könyves téma nem hülyeség, bár nem lesz egyszerű.
2015. jún. 23. 18:05
22/26 anonim válasza:
Lényegében az összes lehetőséget felsorolták az előttem válaszolók, szóval onnan válogass, szerintem :) De annyit azért még hozzátennék, hogy azért ne feltétlenül gondold azt, hogy az alapból csendesebb típusú lányok nem szeretnek bulizni, vagy nem járnak el. Szóval szerintem őket se zárd ki feltétlenül. Én például tipikusan az az introvertált fajta vagyok, mégis sokszor hozza úgy az élet, hogy egy buli keretében vezetem le a stresszt. De egy nagyobb baráti társaságban is nagyon könnyen le lehet venni, ki az, aki csendesebb. Rólam az összes ismeretlen azt gondolja, hogy "nagypofájú" vagyok, persze nem rossz értelemben, de mindenki tudja, aki ismer, hogy igazából visszahúzódó. Könyvesboltban,kutyasétáltatásnál, ha egyedül van, nagyon esélyes... meg ugye neten :)
23/26 anonim válasza:
Aztán hány évesek ezek a csendesebb lányok, akik animukat néznek és játszanak szabadidejükben?
24/26 anonim válasza:
Én valamikor kint szokok lenni workout téren, ez is kinti dolog, de csak a jobb időben. Régen mondjuk én kijártam a barátaimhoz, csak aztán egyszerűen meguntam az állandó kijárkálást. Kérdező te is ilyen csendesebb tipusú vagy?
25/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is az vagyok. Én is elmegyek amúgy ide-oda, de elég ritkán.
2015. jún. 23. 21:15
26/26 anonim válasza:
Ajánlom a parkokat, Múzeum kert például ha budapesti vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!