Csendesebb típusú lányok! Mit szoktatok csinálni szabadidőtökben?
Az élő dologgal az a baj, hogy nem tudni van-e barátja vagy épp a haverjait várja-e meg. Régen majdnem odamentem valakihez, 1 percen belül jött 2 haverja őket várta, nagyon kínos lett volna.
21 éves vagyok.
Találkozok a barátaimmal. Attól, hogy csendesebb vagyok az átlagnál még sok barátom van, mivel nem csak bulizni lehet közösen.
Sorozatokat nézek, olvasok, zenét hallgatok, írok a saját szórakoztatásomra, a családommal vagyok, foglalkozok a házikedvencemmel. Találkozok a barátommal, sétálunk, fagyizunk, filmezünk stb.
Aki esetleg csetel, fórumozik, az milyen oldalakat használ általában?
Köszi szépen a sok választ mindenkinek.
Nyáron pl imádok strandolni járni...
De ezen kívül csak itthon játszok, konzol, pc, netezek, olvasok. Néha persze járok vásárolni is.
Egyébként a könyvesboltot jó ismerkedési helynek tartom. Egy barátnőmmel képesek vagyunk órákig kóvályogni bennük. Megbeszéljük miket olvastunk és miket szeretnénk még elolvasni. Meg persze valamelyikünk mindig egy újabb könyvvel tér haza.
15. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!