Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csendesebb típusú lányok! Mit...

Csendesebb típusú lányok! Mit szoktatok csinálni szabadidőtökben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, akik nem járnak el bulizni, maximum ritkán, vagy nem járnak ki sűrűn a barátaikhoz. Hogyan lehet ilyen lányokkal kapcsolatba kerülni személyesen vagy interneten?
2015. jún. 23. 17:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#6-os vagyok, ha jó idő van kifekszem egy plédre a fűben a cicámmal és olvasok, vagy kertészkedek
2015. jún. 23. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
kérdező hány éves vagy egyébként?
2015. jún. 23. 17:37
 13/26 A kérdező kommentje:

Az élő dologgal az a baj, hogy nem tudni van-e barátja vagy épp a haverjait várja-e meg. Régen majdnem odamentem valakihez, 1 percen belül jött 2 haverja őket várta, nagyon kínos lett volna.

21 éves vagyok.

2015. jún. 23. 17:42
 14/26 qwertyu válasza:
100%
Olyanhoz menj oda, aki nagy valószínűséggel egyedül van, nem siet, ilyesmi:) Most nem jut más eszembe, de pl kutyát sétáltat:)
2015. jún. 23. 17:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Találkozok a barátaimmal. Attól, hogy csendesebb vagyok az átlagnál még sok barátom van, mivel nem csak bulizni lehet közösen.

Sorozatokat nézek, olvasok, zenét hallgatok, írok a saját szórakoztatásomra, a családommal vagyok, foglalkozok a házikedvencemmel. Találkozok a barátommal, sétálunk, fagyizunk, filmezünk stb.

2015. jún. 23. 17:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kirándulok vagy csak úgy sétálok és mélázok, olvasok, filmezek, sorozatot nézek online, sütit sütök, tornázom, játszom a macskával.
2015. jún. 23. 17:49
 17/26 A kérdező kommentje:

Aki esetleg csetel, fórumozik, az milyen oldalakat használ általában?

Köszi szépen a sok választ mindenkinek.

2015. jún. 23. 17:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron pl imádok strandolni járni...

De ezen kívül csak itthon játszok, konzol, pc, netezek, olvasok. Néha persze járok vásárolni is.

2015. jún. 23. 17:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Neten én ide szoktam irkálni a gyk-ra vagy hotdog.hu körkérdésekbe. Mondjuk velem nem lehetne így ismerkedni, mert ismerkedős üzikre sose válaszolok. Nem tudhatom ki ír rám, milyen célból... nem bízom senkiben már.
2015. jún. 23. 17:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a könyvesboltot jó ismerkedési helynek tartom. Egy barátnőmmel képesek vagyunk órákig kóvályogni bennük. Megbeszéljük miket olvastunk és miket szeretnénk még elolvasni. Meg persze valamelyikünk mindig egy újabb könyvvel tér haza.

15. válaszoló

2015. jún. 23. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!