Ti is örültök, ha meglátjátok, hogy az üzenetek szó pirossal ki van emelve? :D 20F
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 21:42
11/26 anonim válasza:
Akkor örülnék ha olyanok írnának akikkel lehet értelmesen beszélgetni :D
14/26 anonim válasza:
Örülnék ha értelmes 20 feletti lány írna, de mindig csak 14-16 közti és már ez már lehangoló. F/22
16/26 anonim válasza:
Igen, mindig örömmelt tölt el, ha üzenet érkezik. A legtöbbször azonban csak segítséget kérnek, vagy választ írnak, ami egyátalán nem titkos, semmi szükség privátban írni, csak valamiért a privát üzenet linket néhányan hamarabb megtalálják, mint a válasz/komment küldése gombot. Régebben még aktívan ismerkedtem sokkal gyakrabban érkeztek üzenetek, de felhagytam vele, a neten beszélgetni nem szeretek, amúgy meg lehetetlenül messze lakik tőlem mindenki. F
17/26 anonim válasza:
Miért lenne olyan nagy esemény, már évek óta pirossal van kiemelve. Csak néha a zárójelben lévő 28478234-ből valamiért 28478235 lesz, aztán 28478236, és így tovább.
Csak vicc volt, meg szoktam nézni, de nem lelkesedem érte. Ha van van, ha nincs nincs. :)
19/26 anonim válasza:
Örülök, de egyben megijedek, mert előre érzem, hogy egy nem igazán fontos dologgal nyaggat megint valaki...
20/26 opened paradise válasza:
Igen,bár napi levelezésben vagyok pár emberrel.
Az új neveknek viszont mindig örülök :)
De sosem egy 18 éves,miliárdos,angyalföldi,szűz nimfó :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!