Szerintetek sétálás közben ideális lenne elmondani?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek el szeretném mondani hogy mennyire is bírom őt. Nem úgy akarom hogy suliba odamegyek hozzá és mondom hogy szia és a többit,mert folyton megzavarnának minket. Facebookon hülyeség szerelmet vallani, telefonom beleesett a vízbe (xd). Tehát a sétálás közbeni beszélgetés maradt. Szerintetek?2015. jún. 2. 17:38
1/7 anonim válasza:
Igen, de csak akkor célszerű, ha ő is "bír" téged.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen bír mert egyszer elég fura de franciául leírt valamit egy lapra és odaadta nekem én meg egy ideig nem foglalkoztam a lappal mert nem értettem mi az és egyszer google fordítóba beírtam a szót és azt dobta ki hogy "szeretlek".
2015. jún. 2. 18:12
5/7 anonim válasza:
Azért ne menj biztosra.
Nekem egy lány németül leírta, hogy szeret, és kikosarazott, azon kívül még olyan megjegyzéseket is tett, mintha szeretne engem.
6/7 anonim válasza:
Elmész vele sétálni akárhova, egy darabig, mondasz neki valamit, és utána ráérsz szerelmet vallani :DDD
7/7 anonim válasza:
ja mesélsz neki egy kicsit a bolygók állásáról és, hogy a szaturnuszon hány fok lehet, majd rátérsz hogy állj, mondani akarok valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!