Elkepzelesetek szerint milyen az idealis ferfi?
Az en kedvesem szamomra az idealis ferfi. Uriember, kedves, humoros, huseges, es komoly gondolkodasu, lehet vele tervezni.
Igazi ferfi, idonkent meglepo aldozatokat hoz (nem anyagi), amelyre meg talan en sem lennek kepes a kapcsolatunkert. Olyankor meglepodom, es legkozelebb en is igyekszem nagyvonalu lenni vele mindenben.
Kinezetre pedig szinten beleillik abba, ami tetszik: Hosszu haj, karakteres, ferfias (nem kimondottan szep) arc, vekony, szalkas testalkat, mely hang.
Persze o sem tokeletes, vannak hibai is, amelyek viszont a jo tulajdonsagai mellett altalaban eltopulnek szamomra.
Magabiztos érintések, puszik, érezzem, hogy akar engem, hogy ott neki én vagyok a legfontosabb és az egyetlen, ne legyen félénk beszélni az érzéseiről, múltbéli csalódásait próbálja lezárni és nem sóvárogni, főleg hangosan az ex után ...
Érezzem a belőle áradó szeretetet és erős vonzalmat :)
Külsőleg pedig a kicsit plussz kilókkal rendelkező srácok jönnek be, de nem zavar az sem, ha kicsit soványabbak, nem zavar.
A kigyúrtak egyáltalán nem szexisek ... számomra, semmi természetességet nem látok bennük, még talán viselkedésben sem, amitől igazi nőnek érezhetem magam melletük.
az ideális mindenkinek más.
nos, nekem első helyen szerepelnek a belső tulajdonságok, a külső teljesen lényegtelen, feltéve ha ápolt, ízlésesen öltözik az úriember.
a legfontosabb hogy képes legyen felelősséget vállalni a tetteiért, egyenes jellem legyen, céltudatos, művelt, intelligens, jó modorú.
ne essen végletekbe, nem bírom a nagy drámákat, kilengéseket.
nagyon ritkán találkozom manapság igazi férfival, pedig sok ember közt megfordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!