Kíváncsi lennék, hogy az emberek többsége szerint a kék vagy a barna szeműek szebbek?
Figyelt kérdés
Kommentben is kíváncsi vagyok a véleményekre :)2014. febr. 21. 17:48
1/15 anonim válasza:
Nekem a barna szem jobban tetszik. A kéknek is van pár árnyalata, ami tetszik, a sötétebbek, de a világosabb kék szemektől viszont kiráz a hideg:)
2/15 anonim válasza:
Én erősen kék párti vagyok. Nem láttam még számomra szép barna szemet. Egyszerűen nem szeretem; szerintem végtelenül unalmas a barna. Minél világosabb egy szemszín, nekem annál jobban tetszik.
4/15 anonim válasza:
Kék, de hiába van szép kék szeme ha alapból ronda az ember.
5/15 Kameko-san válasza:
Kék. De a világos szemszíneket szeretem, ezért pl. a világos barna szemszínt is tetszik. (Vicc, hogy az én szemem meg nagyon sötét barna...)
7/15 anonim válasza:
Így nézve a barna, mert olyan szép sötét, bár hajszínből is a fekete, barna jön be nekem.
De amúgy ja kb ahogy írták, mindegy milyen a szeme, ha ronda az illető.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,látom vannak páran akiknél a kék a nyerő,de azért megoszlik.:) És szerintem is,lehet valakinek szép szeme,ha az illető nem valami..
2014. febr. 21. 22:11
10/15 anonim válasza:
Hee es a zold?:ooo Amugy en oda meg vissza vagyok a barna szemektol. A kek is gyonyoru de ha egy sracnak barna szeme van az nagyon megfog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!