Kíváncsi lennék, hogy az emberek többsége szerint a kék vagy a barna szeműek szebbek?
Figyelt kérdés
Kommentben is kíváncsi vagyok a véleményekre :)2014. febr. 21. 17:48
11/15 anonim válasza:
A nő ideálomnak kék szeme van, de igazából teljesen mindegy :)
12/15 anonim válasza:
Szerintem barnából az a nagyon sötét a szép.
Kékből viszont a tiszta kék (ami ugye eléggé ritka). Senkit nem akarok megsérteni, de például az a szürkés kékes szemszín nekem egyáltalán nem tetszik.
13/15 anonim válasza:
nekem legjobban a hatalmas, nagyon nagyon sötét barna szem és a nagyon világos, szitne már majdnem fehér kék szem tetszik, nem tudok dönteni köztük :D az én szemem amúgy majdnem olyan, mint az első, azt leszámítva, hogy nagyon kicsik -.- :(
15/15 anonim válasza:
#14-es válaszadó: Sharingan? xd
Nekem tökmindegy, de ha választani kéne, a zöld szemszínre szavaznék. :) Szerintem gyönyörű és különleges, egyszerűen imádom. :D Bár én sem panaszkodhatok, a szemeim régebben világosak voltak, most ilyen sárgás-sötétbarnás színűek (majdhogynem feketék) és baromi nagy szemeim vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!