Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kíváncsi lennék, hogy az...

Kíváncsi lennék, hogy az emberek többsége szerint a kék vagy a barna szeműek szebbek?

Figyelt kérdés
Kommentben is kíváncsi vagyok a véleményekre :)

2014. febr. 21. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A nő ideálomnak kék szeme van, de igazából teljesen mindegy :)
2014. febr. 22. 05:34
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem barnából az a nagyon sötét a szép.

Kékből viszont a tiszta kék (ami ugye eléggé ritka). Senkit nem akarok megsérteni, de például az a szürkés kékes szemszín nekem egyáltalán nem tetszik.

2014. febr. 22. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem legjobban a hatalmas, nagyon nagyon sötét barna szem és a nagyon világos, szitne már majdnem fehér kék szem tetszik, nem tudok dönteni köztük :D az én szemem amúgy majdnem olyan, mint az első, azt leszámítva, hogy nagyon kicsik -.- :(
2014. aug. 4. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a piros a legjobb.
2015. jan. 27. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14-es válaszadó: Sharingan? xd

Nekem tökmindegy, de ha választani kéne, a zöld szemszínre szavaznék. :) Szerintem gyönyörű és különleges, egyszerűen imádom. :D Bár én sem panaszkodhatok, a szemeim régebben világosak voltak, most ilyen sárgás-sötétbarnás színűek (majdhogynem feketék) és baromi nagy szemeim vannak. :D

2017. aug. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!