Miért nem tudom megjegyezni az emberek arcát?
Figyelt kérdés
Ha nagyon sokszor, évekig találkozok valakivel akkor felismerem, vagy ha tényleg különösen néz ki, pl egy fiúnak nagyon hosszú a haja, vagy csak különleges ruhákban jár stb, akkor felismerem. De pl apának lett egy új munkatársa, már vagy 3x volt nálunk, de utcán mégsem ismertem fel, nem is köszöntem, hiszen azt gondoltam ismeretlen, erre anya mondta, hogy miért vagyok bunkó... Ez rengetegszer előfordult. Néha keverem az embereket. Pl ha valaki kicsit hasonlít valaki másra hajlamos vagyok összekeverni és sokszor ismeretlenekre ráköszönni. Nagyon zavar... Miért van ez?2015. máj. 28. 11:33
11/12 anonim válasza:
Én nem ismerem meg a tanáraimat az egyetemen, csak akik sokat tanítanak. Idén is azt hittem egy tanárról, hogy új, aztán mondták nekem a többiek, hogy 1 évvel ezelőtt is tartott órát.
Idén az egyik órára végig bejártam, de soha nem ismertem meg a tanárt, minden egyes órán rácsodálkoztam, hogy ő tanít.
12/12 anonim válasza:
Én az emberek nevét nem bírom megjegyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!