Veletek volt már olyan, hogy belétek kötöttek az utcán? Vagy ismerősötökbe.
Velem egyszer olyan volt, hogy barátnőmmel sétáltunk fényes nappal a belvárosban megálltunk egy lámpánál és odajött hozzánk valami elmebeteg ember, aki beszélni se tudott, csak ilyen hangokat adott ki meg össze-vissza mutogatott..És elkezdett felénk biccentgetni a fejével meg így hümmögött meg ilyesmi, mi meg láttuk, hogy nem normális, úgyhogy arrébb mentünk, erre jött utánunk és barátnőmet így meglökte és elkezdte neki mutogatni, hogy verekedni akar vele/velünk o.o Szerencsére épp zöld lett a lámpa, gyorsan átrohantunk a túloldalra és még csomó ideig futottunk, aztán megálltunk, megnéztük, jön-e utánunk és láttuk, hogy az a foggyos ember leszólított valami nagydarab cigányt és mutogatott utánunk meg azt próbálta jelezni annak a roma férfinak, hogy verjen meg minket. És mikor az is elkezdett ott nézni utánunk, elrohantunk onnan is. Azóta nem is merek azon a környéken egyedül közlekedni..Igaz, hogy akkor ketten voltunk barátnőmmel, de az az ember szerintem így is simán nekünk jött volna, hiába voltunk 2-en. És mindketten lányok. El se tudom képzelni, mi lett volna, ha mondjuk egyedül megyek oda...Ja és ezt egy csomó járókelő simán végignézte..Nem azt mondom, hogy más dolga megvédeni minket, meg ilyesmi, de azért elég rosszul esett, hogy látták, hogy ott buzerál két fiatal lányt egy elmebeteg, meg meg akarja őket verni, erre még csak nem is érdekeli őket..
17/L
Én egyszer barátnőmel mentem valahová a városunkban, nappal volt, az utca tele volt emberekkel. Jött szembe két cigány és az egyik megállt előttem, úgy, hogy ne tudjak elmenni, utána lefogta a csuklómat, mondott is valamit, aztán elmentek. Szerencsére nem lett belőle semmi, de azért ilyesztő volt.
Volt egy másik eset is, amikor nem konkrétan belém, vagy nem csak kötöttek. Osztálykiránduláson voltunk Debrecenben, éppen a vidámparkban sétáltunk négyen és pár cigány követett minket, meg beszólogattak. Aztán bevártuk őket és barátnőm mondta nekik, hogy húzzanak el, azok meg dumáltak valamit és az egyik leköpte a lábát.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!