Még be sem kötötték az internetet meg a tévét, de a számla már megjött. Hogy lehet ez? Baj ha ezt nem fizetem be?
Egy helyi kis szolgálatónál voltam.
Ezt átváltottam ( volna ) T-Home 30 Mbites netre, meg IPTV-re.
Több mint 1 hónapja rendeltem meg de még mindig nem kötötték be. Állandóan hívogatom őket, de csak a türelmemet kérik.
Ma megnéztem a postaládát, és volt benne egy T-s levél. Kibontottam, és lazán kiszámlázták a tévét, meg a netet is. Pedig még be sincs kötve! Baj lesz belőle ha ezt nem fizetem be? Nem akarok olyanért fizetni ami nincs is.
Mindenképpen reklamáld meg, telefonon ÉS levélben is!
Ellenkező esetben behajtatják rajtad mint a szél, te meg pereskedhetsz jó ideig, mire bizonyítod, hogy nem kell fizetni.
Telefonáltam nekik, és most kiderült, hogy a címemre nincs is megrendelve semmilyen szolgáltatás, és hogy biztos rossz helyre dobták a számlát. Ami lehetetlen mert az én nevem, és címem van rajta. De ezt nem akarták elhinni.
Most írtam nekik egy elég csípős hangvételű levelet, és jövő héten bemegyek személyesen is. Tudják kivel szórakozzanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!