Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Upc mennyi idő múlva kapcsolha...

Upc mennyi idő múlva kapcsolhatja ki a Tv-t, internetet elmaradt számlák után?

Figyelt kérdés

Eddig 2 hónappal vagyunk elmaradva, sajnos nem tudjuk fizetni, akárhogy sporolunk... vagy a tvre, vagy a kajára, v a villanyra, v vmi másra nem jut, kissé sz*rban az anyagi helyzetünk, de mind1 is....

Szóval Mennyi nem fizetett csekk után kapcsolják ki a Tv-t, internetet az Upc-nél? Most 15eFt elmaradásunk van :/

2011. dec. 5. 19:45
 1/6 anonim válasza:
64%
Akkor inkább mondjátok le minél hamarabb, mert a tartozás csak több lesz, ráadásul ha behajtóknak adják át nagyságrendekkel több...
2011. dec. 5. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

lemondás nem biztos h jó ötlet ,mert ha hűségidős a dolog akkor ugye komoly összegeket kell fizetni....

kikapcsolás lehet több hónap is,de ami a komoly ha most 15e a dolog azt úgy kell gondolni h azt pl ha behajtóhoz adják akkor abból lesz 25 is...szóval menjetek be az upc-hez,mert így 5-6 hónap tartozásból kijöhet akár 100e Ft is

2011. dec. 5. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem Forintra megy, hanem időre. Ha jól emlékszem három hónap. Ha a legrégebbi hónapot befizetitek, (Nem mindegy, hogy melyik hónapot fizeted be.) akkor tolódik.
2011. dec. 5. 20:21
 4/6 asmosys ***** válasza:
100%
Régebben valóban 3 hónap volt, ma már csak kettő. Utána felfüggesztik a szolgáltatást.
2011. dec. 6. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

akkor a novemberi és a szeptemberi van elmaradva?

mert akkor pár napon belül

upc-s vagyok

nov közepén kaptatok levelet,hogy nov 21-ig fizessétek be,mert 8 munkanapon belül lekorlátozzák.

Ez valószinű már megtörtént,de ha nem letöltésre használod a netet,nem veszed annyira észre,kicsit lassabb

innen még 2 hét mire telejesen kikapcsolják.

Tehát kb jövö héten

2011. dec. 6. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most volt ilyen, mivel rosszul adtam meg egy utalást. Jött a behajtós 8 napos csekk. Mivel nem fizettem be, mert számlának néztem, fel sem bontottam, utalni szoktam. Nem volt értelme. Az első körben korlátozták a telefont, hívható vagyok de én nem hívhatok senkit. Majd korlátozták a netet. Ami annyit jelent, hogy a neten közlik, ha kilépnél böngészővel, hogy korlátozva vagy és a upc honlapjára irányít. Nem sebességet korláoznak. Ha ekkor sem fizeted be a számlát kikapcsolják a tv szolgáltatást is.

Ha befizeted ezek után a csekket visszaállítják a tv szolgáltatást kb. 2 óra. Net párórával több. Míg a telefon 24 óra.

Annyit nyertem az egészen, ha szabad így mondani, hogy egy régebbi előfizetésem volt és mivel az már nincs, egy újabb plusz 8 csqatornával bővebb tv előfizetést kaptam. Azelőfizetés ugyan annyi maradt.

Kérdésre: 1 elmaradott befizetésem volt.

2011. dec. 9. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!