Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » EMO LÁNYOK! Léteztek még?

EMO LÁNYOK! Léteztek még?

Figyelt kérdés

Találkoztam már pár emo lánnyal de sajnos lezbikusok vagy biszexuálisak vtak :( nekem pedig kéne egy társ, aki csak engem szeret és más nemet sem

második opció: Egyedül halok meg

2015. máj. 11. 18:20
1 2
 11/15 sveronikaeva válasza:
Hahahahaha!!!!! Te nagyon vicces vagy kár hog lezbikus vagyok de amugy meg nagyon nagy peched lehet ha csak lezbivel találkoztál de am én azért vagyok az ami mert a fiúk állatok és nem szívesen keverednék komolyabb kapcsoladba mert úgyis valami biztos lesz hogy ne tudjunk járni >,< ui am egy picit sajnállak
2015. júl. 22. 11:15
 12/15 anonim válasza:
persze hogy létezünk :D 14/emogirl
2015. aug. 27. 12:14
 13/15 anonim válasza:

Igen, léteznek még emók! :D

A remény hal meg utoljára!!

15/L (emo)

2015. okt. 9. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Jelen vagyok én is.

16/emogirl

2015. okt. 9. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:

A kommentekből (2 db) ítélve az emo lányok nem szeretik az emo fiúkat? o.O Ez mi már? Nem bántani akarlak titeket, csak ez ledöbbent... Van erre magyarázat?

17\M/F

2015. okt. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!