Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » World of Warcraft, WoW-os...

Sylvia Dictator kérdése:

World of Warcraft, WoW-os lányok, léteztek még? Szeretnék ismerkedni, tanulni, barátságokat kötni.23/L

Figyelt kérdés

,,Karrierem" a Pandaria előtt kezdődött, de miután kijött a kieg. abbahagytam, most viszont visszatértem. Nem vagyok még valami pro játékos, de szívesen tanulnék, ismerkednék, barátkoznék lányokkal.

Bloodscalp szerveren vagyok, jelenleg Allis oldalon. Hordás karim is van, de még csak 90-es.

Írjatok üzit!

2014. dec. 8. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
:D azt hittem ez csak poén :D
2014. dec. 8. 09:47
 2/7 anonim válasza:
Ember, ezt te se gondolhattad komolyan. WoW-ban akarsz becsajozni? Sok sikert (mert igen sokra lesz szükséged).
2014. dec. 8. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
23/L Szerinted csajozni akar?
2014. dec. 8. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:

azert vannak akik igy probalnak, mmo-kban sok a g.i.r.l.

ha megis komoly a kerdes akkor kerdezo inkabb wowos forumokon probalkozz, itt csak trollok vannak tobbnyire

2014. dec. 8. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem is számítottam másra, mint erre... :)

Gratulálok azoknak, akik erre vagy a ,,trollkodásra" élveznek.

Ez egy színvonalas oldal is lehetne, de úgy látszik sosem lesz az :D

Egyébként félreértés ne essen, abszolút nem akarok becsajozni, 100 % hetero vagyok, 4 éves boldog párkapcsolatban élek, és a párom is wow-ozik kb 7 éve, kisebb nagyobb megszakításokkal.

Gondoltam nekem is jó lenne egy olyan lány barát, akivel egyforma az érdeklődési körünk, és akivel jó hangulatban el tudom tölteni a szabadidőm.

Nem vagyok egyáltalán egy nyáfic szar mint az emberek többsége aki a neten éli drága kis életét, és az ilyen vagy ehhez hasonló helyzetekre van kiéleződve. Nem... Nekem van rendes életem is, normális emberekkel/ barátokkal vagyok körülvéve.

Azért méltóztattam feltenni ezt a kérdést, mert már x éve játszunk, de nem igazán futottam össze egy lánnyal sem, vagy csak jól leplezik kilétük :)

Ennél kreatívabb helyeken is próbálkozom, még egy pár troll választ megvárok és törlöm a kérdést...

2014. dec. 9. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
pedig nagyon sok lany jatszik, sok meg erettebb nok is, furcsa hogy ennyire keresned kell
2014. dec. 9. 11:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy eddig tudatosan nem kerestem, mint most :) De nem is nagyon jöttek szembe, meg eddig inkább a jó kis megszokott csapattal voltam mindig. De rajtam kívül mindenki fiú, azért mondom már jó lenne ha csajt is megismernék :)

Amúgy mint mondtam, máshol is feltettem ezt a kérdést a mai nap, érdekes módon ott is inkább támadásokat kaptam, de szerencsére volt 2 rendes csajszi, akik jelentkezett, az egyik már ráadásul 9 éve játszik :) Örülök nekik, remélem segíteni fogjuk egymást :)

De nagyon furcsa egyébként, hogy a sok magyar együtt milyen ökör tud lenni, miközben meg megnézek egy angol csoportot, normálisan kommunikálnak egymással stb. ...

Elszomorító :/

2014. dec. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!