Ha cigi csikkeket rakok egy vízbe, és hagyom jól kiázni, utána megiszom biztos, hogy meghalok?
Figyelt kérdés
Átvert a párom, a családom, a legjobb barátnőm.. Nem maradt senkim.. Hát én sem szeretnék maradni, emellett beteg is vagyok..2015. máj. 10. 00:10
11/14 anonim válasza:
Pedig erre gyógyszert kéne szedni, vagy más terápiás módszer, ahelyett, hogy nem csinálsz semmit, és ilyen csikkes öngyilkosos vacakon gondolkodsz.. Csak jobban beleásod magad a "kakiba".
12/14 anonim válasza:
A halál végleges az élet pedig tele van lehetőségekkel. Hidd el, jobbra fordulhatnak a dolgok.
13/14 FüligJimmy88 válasza:
Ha végképp semmilyen munkát nem tudsz elvégezni, százalékoltasd le magad. Nem valami sok pénz, de a semminél több. Mellette meg alkothatsz valamit, fessél vagy írjál vagy szoborjál, mit tudom én, amihez kedved van, egyrészt lekötöd magad, másrészt ha el tudod adni egy kis pénzt is kereshetsz, arról nem is beszélve, hogy "nyersanyagod" úgymond lehet bőven, a sok negatív érzelmet így tudod a legjobban hasznosítani. Mert érted, ha már ott vannak, miért ne fordítsd őket a hasznodra? De ez csak egy ötlet.
14/14 Halloween Boszi válasza:
Egyet mindig tarts szem előtt:
Senki nem kap többet, mint amennyit elbír! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!