Aramnd kérdése:
Az osztály főnököm szerint hiba volt, amikor az utcán egy 16 éves büdös kölyök belerúgott a hajlatomba, suli felé menet. És addig vertem míg földre nem került. Tényleg hiba volt?
Figyelt kérdés
Nem lett semmi baja,csak egy szép monoklija.Szerintetek annyiban kellet volna hagynom hogy hátulról nekem jött?2015. máj. 7. 18:32
1/8 anonim válasza:
Ha direkt, magától, menőzésből csinálta, szerintem megérdemelte.
3/8 anonim válasza:
Szerinte mit kellett volna tenned? Elszaladni?
4/8 anonim válasza:
Tanár, nem fogja azt mondani, hogy jól tetted. Az biztos, hogy a srác egyedül nem kötözködik már veled, de akár a jövőben lehet, hogy a haverjaival rád szállnak keményebben.
5/8 anonim válasza:
Egy szaros kis monoklival megúszta? Hát ez biztos nem volt hiba.
6/8 anonim válasza:
Az attól függ. Ha véletlen volt akkor rosszul reagáltál. Ha nem akkor adhattál volna neki többet, mert ezek egy kis széltől is földre esnek.
8/8 anonim válasza:
Hmm... én 19 éves vagyok, de még egy taknyos kölyök se kezdett ki velem OK NÉLKÜL. Tedd fel magadnak ezt a kérdést, hogy miért csinálta? És az elverés mellett (vagy helyett) tisztázni is kellett volna vele, hogy ezt miért csinálta. Ha teljesen ok nélkül, akkor elküldeni pszichológiai tesztre az iskolaorvossal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!