Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális, hogy 12 -13évesen...

Normális, hogy 12 -13évesen 7-en berúgtak osztálybulin?

Figyelt kérdés

Először is, ez nem kamu, igazi, 3 napja megtörtént eset.

Az osztályunk már korábban is csinált fura dolgokat, de egyébként nagyon jó közösség vagyunk. Most a szünetben volt egy osztálybuli, tanárok nélkül, mi szerveztük az egyik osztálytáramnál. 26-an vagyunk az osztályba, ebből 17-en voltunk ott. (nem mindenkit hívtunk meg.) na, vittünk sok ajándékot meg minden, de az egyik srác hozott egy üveg bort és két sört, hogy "ezt otthonról csórtam". Nem akartam berúgni, de akkor ittam először úgy "rendesen" alkoholt, és még nem tudtam, ugye, hogy mennyit bír el a szervezetem. Mindegyikből ittam egy-egy egész pohárral, ahogy a társulat nagy része. Most már csak annyira emlékszem, hogy először ott táncikáltam össze-vissza, és aztán már meg akartam hánytatni magam, úgy fájt a fejem. Voltak, akik alig ittak, voltak, akik vsak becsiccsentettek, de 7-en voltunk azok, akik úgy istenigazából berúgtunk. Velem együtt 3 lány és négy fiú, az egyik csaj hányt is.

Aztán másnap reggel mutatták nekünk a felvételeket és a képeket, ahogy azzal a csajjal, aki hányt, olyan össze-vissza, mindenfelé dülöngélve, de egymás kezét fogva táncolgatunk, meg amikor mind a 4 srác őrjöngve üvölt a kamerába, stb... Na de becsszó, én ezekből semmire sem emlékszem. Mindenesetre reggel arra ébredtem, nem tudom pontosan hánykor, de hajnalban, hogy ott hasalok a padlón, éreztem a saját piaszagomat, a szemem ki volt sminkelve, de teljesen elfolyt... Csak nem tudtam, hogy hogy került rám smink és hogy kerültem a padlóra. Azon a napon helyrejöttem már, a következő és egyben utolsó éjszakán pedig csak egyszerűen táncoltunk és beszélgettünk. :-D

Igazából nagyon nagy buli volt. Csak nem tudom, ez a berúgás meggondolatlanság volt tőlünk? (én 13/L vagyok.)

mégegyszer mondom: nem kamu.

2015. ápr. 6. 01:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
heten 2 sörtől és egy üveg bortól berugni?
2015. ápr. 6. 01:59
 2/33 A kérdező kommentje:

Ja.

Figyi gyenge meg a szervezetunk ;-)

2015. ápr. 6. 02:07
 3/33 anonim ***** válasza:
71%
Két sör, egy üveg bor arra elég hogy ne legyek szomjas :D
2015. ápr. 6. 02:37
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy üveg bor és két sör? 17 embernek? És volt, aki "istenigazából berúgott"?

Szerintem csak kicsit belazultak, és megjátszották magukat. Ilyen kicsiknél ez gyakori.

2015. ápr. 6. 03:13
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem azzal van a gond, hogy az ember kicsit kirúg a hámból, meg ne legyünk álszentek, ki nem rúgott már be életében? De azért 12 évesen még nem kéne alkoholizálni.

Meg nekem itt valami gyanús. Persze, egy 12-13 éves szervezet - jobb esetben - még nicns hozzászokva az alkoholhoz, könnyebben, és kevesebbtől is berúg, de hogy 17-en egy üveg bortól meg két sörtől? Biztos, hogy az bor volt?

Egyébként emiatt a "videózzuk egymást s*ggrészegen" című móka miatt sem kéne alkoholizálni. Ki tudja, kinek milyen hátránya származhat ebből a jövőben.

2015. ápr. 6. 03:18
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem picit korai volt,de igazából semmilyen korban se túl jó berúgni.Egyszer-egyszer belefér,de idáig még sose jutottam el 21 évesen sem.
2015. ápr. 6. 07:03
 7/33 anonim ***** válasza:
Ez nem normális!
2015. ápr. 6. 07:47
 8/33 anonim ***** válasza:
Én 13 leszek nyáron és eddig a legnagyobb alkohol fogyasztásom az két kupicányi sake volt. Nagyon jó volt, de nem részegedtem le.
2015. ápr. 6. 07:58
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát.... Más is járt már hasonlóan, csak nem ennyi idősen.

(16 évesen)

24n

Nem normális, de mástól is hallotam már ezt. 10 év műlva már a negyedik/ötödikesek fogják ezt csinálni. Ilyen elmebeteg világot élünk.

2015. ápr. 6. 08:48
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

"26-an vagyunk az osztályba, ebből 17-en voltunk ott...az egyik srác hozott egy üveg bort és két sört...Mindegyikből ittam egy-egy egész pohárral, ahogy a társulat nagy része."

2*0,5 l sör és 0,75 l bortól 17-en ittatok és 7-en be is rúgtatok???? mekkora pohárból ittál? fél decisből XD itt valami sántít... vagy extra nagy üvegek lehettek XD hehe

amúgy normális, hogy a fiatalok kipróbálnak mindent, én is megittam 12 évesen, meg cigit is kipróbáltam kíváncsiságból, ezen mindenki átesik... az nem normális, hogy a Szülők nem vették észre, hogy piáltok, vagy csak otthagytak egy csapat 12 évest bulizni, hadd randalírozzanak???

2015. ápr. 6. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!