Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális, hogy 12 -13évesen...

Normális, hogy 12 -13évesen 7-en berúgtak osztálybulin?

Figyelt kérdés

Először is, ez nem kamu, igazi, 3 napja megtörtént eset.

Az osztályunk már korábban is csinált fura dolgokat, de egyébként nagyon jó közösség vagyunk. Most a szünetben volt egy osztálybuli, tanárok nélkül, mi szerveztük az egyik osztálytáramnál. 26-an vagyunk az osztályba, ebből 17-en voltunk ott. (nem mindenkit hívtunk meg.) na, vittünk sok ajándékot meg minden, de az egyik srác hozott egy üveg bort és két sört, hogy "ezt otthonról csórtam". Nem akartam berúgni, de akkor ittam először úgy "rendesen" alkoholt, és még nem tudtam, ugye, hogy mennyit bír el a szervezetem. Mindegyikből ittam egy-egy egész pohárral, ahogy a társulat nagy része. Most már csak annyira emlékszem, hogy először ott táncikáltam össze-vissza, és aztán már meg akartam hánytatni magam, úgy fájt a fejem. Voltak, akik alig ittak, voltak, akik vsak becsiccsentettek, de 7-en voltunk azok, akik úgy istenigazából berúgtunk. Velem együtt 3 lány és négy fiú, az egyik csaj hányt is.

Aztán másnap reggel mutatták nekünk a felvételeket és a képeket, ahogy azzal a csajjal, aki hányt, olyan össze-vissza, mindenfelé dülöngélve, de egymás kezét fogva táncolgatunk, meg amikor mind a 4 srác őrjöngve üvölt a kamerába, stb... Na de becsszó, én ezekből semmire sem emlékszem. Mindenesetre reggel arra ébredtem, nem tudom pontosan hánykor, de hajnalban, hogy ott hasalok a padlón, éreztem a saját piaszagomat, a szemem ki volt sminkelve, de teljesen elfolyt... Csak nem tudtam, hogy hogy került rám smink és hogy kerültem a padlóra. Azon a napon helyrejöttem már, a következő és egyben utolsó éjszakán pedig csak egyszerűen táncoltunk és beszélgettünk. :-D

Igazából nagyon nagy buli volt. Csak nem tudom, ez a berúgás meggondolatlanság volt tőlünk? (én 13/L vagyok.)

mégegyszer mondom: nem kamu.

2015. ápr. 6. 01:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Akik 7-en berugtak azok ittak 2 nagy uveggel. A maradek 10 vagy nem ivott vagy kevesebbet.
2015. ápr. 6. 10:29
 12/33 A kérdező kommentje:
Bocs nem uveggel, poharral.
2015. ápr. 6. 10:30
 13/33 anonim ***** válasza:
Ha ennél többtől rúgtatok volna be, akkor elég ciki lenne. Ennyi viszont nem olyan sok, és meg kell tapasztalni valamikor, hogy ki mennyire bírja a piát. Arra figyelj utána, hogy ennyit többször ne igyál (volt osztálytársam, aki 2 pohár bortól is olyan tajtrészeg volt, hogy csak csuda, de sosem tanult az esetből, és lányként elég ciki volt meg gusztustalan is, hogy vagy életveszélyes helyzetbe sodorja magát, vagy másnak kell mindig felvakarnia a földről)... meg hogy lehetőleg a képek és a videók ne kerüljenek ki az osztálytársaid kezéből. Ígértesd meg velük, és kerüld el velük a balhét akkor is, ha nagyon rondán viselkednek esetleg a jövőben.
2015. ápr. 6. 11:13
 14/33 A kérdező kommentje:
Jujjj ma van a szülinapom és a barinőm küldött egy képet, ami ott készült a bulin. Azt írta mellé hogy "direkt nem mutattam meg a buli után, mert szülinapodra tartogattam. Happy brithday! ;-) " a mép engem ábrázolt, amint..... Részegen lesmárolom azt a csajt, akivel táncoltam. Szégyellem bár, de jót röhögtem rajta. Ilyenre egyáltalán nem emlékeztem. ;-)
2015. ápr. 6. 11:44
 15/33 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már normális? Min. olyan 16 évesen lenne normális, persze nem ennyitől, mert hát az emberek szeretik nagyfiúnak játszani magukat, de 12-13 évesen... pffff
2015. ápr. 6. 12:27
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé sántít ez nekem...eleve hogy ennyien berúgtatok ennyi piától, meg hogy itt büszkélkedsz hogy smároltál egy csajjal, szerintem kicsit kamu szagu..de ha nem akkor bizony a r*bancság útjára léptél :DD nem a berugástól hanem a smárolás miatt
2015. ápr. 6. 14:40
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

12-13 évesen még fiúval sem csókolóztam, nem hogy lezbiskedjek.

Olyan szégyenek vagytok!! Erre nem gondoltál még?

2015. ápr. 6. 14:40
 18/33 A kérdező kommentje:
De gondoltam ra. Sajnalom be voltam rugva.
2015. ápr. 6. 15:01
 19/33 anonim ***** válasza:
Ne csesztessétek már szegény lányt! Ettől még nem lesz r*banc! Csak egy kemény gyerek, aki már tudja hogy hol a határ. Szinte mindenkinek vannak kisebb-nagyobb botlásai.
2015. ápr. 6. 15:02
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentség.
2015. ápr. 6. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!