Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az interneten kiépített...

Az interneten kiépített kapcsolatoknál hogyan lehet ezt a gondot kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

Mindig interneten beszélgetünk, chaten megbeszélünk mindent, és mire odakerül a sor hogy találkozunk élőben, akkor meg már nincs miről beszélni, nem jön a téma, mert interneten korábban mindent megbeszéltünk egymással.

Nálam ez mindig így alakul, aztán élőben találkozáskor meg kellemetlen a szituáció, jön a kínos csend mindig.

Ezt a problémát hogyan lehet kiküszöbölni, egyáltalán mitől függ ez, hogy élőben is lesz-e téma?

2015. máj. 3. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Papírra felírod a különféle beszélgetnivalókat.
2015. máj. 3. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne csak azért találkozzatok, hogy beszélgeesetk, hanem csináljatok külön programot is.
2015. máj. 3. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is sokat foglalkoztam ezzel a problémával. Megismerkedtem egy fiúval és chateltünk és skypeltünk is napi szinten. Valahányszor találkoztunk többnyire csak sétálgattunk és beszélgettünk de mégse volt olyan jó mint a gépen :/ 14/L
2015. máj. 3. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1, nem kell hónapokig beszélgetni neten

2, nem kell minden nap órákat beszélgetni neten

3, nem kell minden apróságot elmondani a másiknak a neten

4, meg kell tanulni élőben kommunikálni

2015. máj. 3. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy csinálod ezt. Barátaimmal, mi suliban mindennap beszélgetünk, aztán suli után is facebookon és telefonon és soha nem fogyunk ki a témából, mindig történik valami új, amit meg lehet beszélni.
2015. máj. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!