Sokat veszthetek ha megverem a barátnőm apját?
A barátnőm apja egy utolsó....... Minden amit el tudtok képzelni..... Össze-vissza veri, és mindent tilt neki
Ja... A nevelőapja bocsánat. MegMegkeseríti az életét. De az anyja nem hiszi el a lánynak hogy ez mind igaz... Ezért nem tudjuk jelenteni sem. Nemrég összevesztem a barátnömmel. Attól tartok hogy szakít velem. De legalább ettől a sz*m*×××l akarom megszabadítani. Mivel csak vele kemény, velem nem lenne az annyira. Tudjátok az a szokásos teszi az agyát de egy senki. Én se vagyok vmi erős... De sokat nem veszthetek. Elegem van mindenből. Kérlek titeket erre az egyre válaszoljatok semminmásra: Sokat veszthetek ha összeverekszem vele?
Ha a barátnődet tényleg veri, akkor egyszer fel kellene venni telefonra, hogy mit csinál a nevelőapa.
És az, hogy megverd...tényleg összecsuk, ahogy írta itt az egyik.
Ha legkozelebb bantalmazna, erre az eshetosegre rejtozz el es videozd le ahogy bantja a lanyar, vagy rejtsetek a csajod taskajaba bekapcsolt hangrogzitot
.
14/L
Ha tényleg bántalmazzák, el kell menni családsegítőbe, de inkább feljelentést kell tenni, és nem szabad hagyni, hogy lepattintsanak -- nem kell az anyja ahhoz, hogy ezt megtegye. Sőt ha hagyja a bántalmazást, még ő is megütheti a bokáját. Elvileg minden iskolában van ilyen ügyekkel foglalkozó tanár/védőnő/pszichológus, tőle is lehet segítséget kérni az eljárásban.
Erőszakkal nem lehet megoldani az erőszakot, és igen, bajod lehet belőle -- a) apuka téged is helybenhagy b) te hagyod helyben, aztán mehetsz a javítóintézetbe, diszfunkcionális fiatalkorú bűnözők közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!