Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy lány (én is lány...

Ha egy lány (én is lány vagyok) megcibál én meg megverem ezután azért megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy lány aki beszólogat,de elég agresszív,szóval ha visszaszólok lehet pl megcibál,akkor megverhetem?

2014. szept. 29. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtámad védd ki, de ne verd össze. Hárítsd el a támadást, kerül amibe kerül.
2014. szept. 29. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja önvédelemként el is törheted a kezét.
2014. szept. 29. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Kettea vagyok. Ja és még annyi hogy önvédelem legyen ahhoz neki kell megütnie téged először. Tehát hagyd hagy üssön meg aztán meg orrba is baászhatod. Meg eltorheted a kezét is.
2014. szept. 29. 13:39
 4/10 A kérdező kommentje:
oké,köszi a válaszokat.
2014. szept. 29. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Megverheted persze. Aztàn rendörsègi ügy lesz belöle valószínü.

Ha meg a kezèt eltöröd 8 napon tùl gyógyulò testi sèrtèsèrt kell felelned.

Szüksèged van erre?

2014. szept. 29. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindkettőtöket megbüntetik!

[link]

2014. szept. 29. 15:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha nem értem félre,ebből azt veszem ki hogy ha ő megüt(meg akar verni)és végül én verem meg akkor az önvédelem
2014. szept. 29. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Végigrágtam magam az ítéleten. Az idézett ítélet, legfeljebb a kölcsönös provokáció miatt számít. Tehát ha ő provokál majd támadóként lép fel a te segítséged nélkül, akkor jogos a védelmi helyzet.

Másrészt, ha engem beszélgetni hív valaki én nem verekedésre gondolok. Csak én valószínűleg jobb környezetben szocializálódtam, mint az idézett egyének.

2014. szept. 29. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó idióták a mostani lányok. Ez az, verjétek péppé egymást. Mindent megold majd a javító.

Arra még nem gondoltál, hogy egy ilyen beszólogatós bunkó köré csak a bunkók fognak gyűlni egy idő után, a normális lányok pedig a normális embereket fogják vonzani? Ha le se szrod mit szól be? Csúfolja a ruhád? Vagy mi az az iszonyat sértés amit lánybunyóval kell megtorolni?

2014. szept. 29. 23:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a beszólogatás miatt verném meg,hanem ha visszaszólok és megtép vagy megüt akkor végülis magamat akarom megvédeni.
2014. szept. 30. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!