Ha egy lány (én is lány vagyok) megcibál én meg megverem ezután azért megbüntetnek?
Megverheted persze. Aztàn rendörsègi ügy lesz belöle valószínü.
Ha meg a kezèt eltöröd 8 napon tùl gyógyulò testi sèrtèsèrt kell felelned.
Szüksèged van erre?
Mindkettőtöket megbüntetik!
Végigrágtam magam az ítéleten. Az idézett ítélet, legfeljebb a kölcsönös provokáció miatt számít. Tehát ha ő provokál majd támadóként lép fel a te segítséged nélkül, akkor jogos a védelmi helyzet.
Másrészt, ha engem beszélgetni hív valaki én nem verekedésre gondolok. Csak én valószínűleg jobb környezetben szocializálódtam, mint az idézett egyének.
Jó idióták a mostani lányok. Ez az, verjétek péppé egymást. Mindent megold majd a javító.
Arra még nem gondoltál, hogy egy ilyen beszólogatós bunkó köré csak a bunkók fognak gyűlni egy idő után, a normális lányok pedig a normális embereket fogják vonzani? Ha le se szrod mit szól be? Csúfolja a ruhád? Vagy mi az az iszonyat sértés amit lánybunyóval kell megtorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!