Mit kezdhetnék ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Kézilabda edzésen van egy lány, aki szerintem nem fogadott el. Már 2 éve járok és velem soha se "baromkodott". Lehet nem szeret. Meccseken is így érzem. Velem vagy vele van a baj? Már nagyon gondolkodok, hogy abba hagyjam-e vagy sem... Nem csak miatta. Csak úgy érzem nem az én utam, viszont a többiek nem mennek bele, hogy hagyjam abba...2015. ápr. 30. 19:54
1/3 anonim válasza:
Lehet csak nem vagy neki szimpatikus de nem akar megbántani. Én is inkább távol maradok attól az osztály társtól akit rühellek, mert tudom, hogy a többiek meg teszik neki a szépet, hogy szeretik, de ha én beszólnék a delikvensnek akkor az egész osztály nekem esne, mert én valahogy mindig magamat helyezem eléjük és ezért még kevésbé kedvelnek. Szóval semmi gond. Nyugi és ne hagyd abba.
2/3 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, ha egy társaságban kettőnél többen vannak, ott is az egyiket úgyis jobban kedveled, mint a másikat. Egy csapatban játszanak huszan, nyilván lesz olyan, akinek nem vagy szimpatikus, de ez egy teljesen normális jelenség, nem kell ennyire a szívedre venni...
3/3 anonim válasza:
Csak miatta ne hagyd abba.
Olyan ember írja az életedet, akit nem is kedvelsz?
Amúgy nem lehet mindenki szeretetét kivívni, ne ez legyen a fő cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!