Milyen az ELTE vagy Károli jogi karán a társaság?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ha bekerülök oda, milyen lesz a hangulat, egyáltalán szóba állnak-e majd velem, senkit nem fogok ismerni és nem tudom elképzelni hogy lesz, lehet csajozni? :D
kérlek írjatok sztorikat, tapasztalatokat:) köszi
2015. ápr. 28. 19:34
1/4 anonim válasza:
Ugyanolyan lesz, mint akárhol máshol: vegyes társaság, akik között (szerencsés esetben) mindenki megtalálja a habitusához, érdeklődési köréhez és értékrendjéhez illő barátait. A többiekkel marad a közömbös viszony, esetleg néha beszéltek tnaulmányokkal kapcsolatban.
Miért ne állnának veled szóba? Nem ismertem én sem senkit és akkor még visszíhúzódóbb is voltam, ezért kicsit több időbe telt (fél év), de nekem is kialakult egy stabil baráti társaságom.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, nem úgy értettem hogy gonoszságból ne állnának szóba velem , csak egyszerűen nem tudom elképzelni az egyetemi oktatás hangulatát. Jártam előkészítőre ahol a diákok nem álltak szóba egymással csak meghallgatták az órát és ennyi, és valahogy úgy képzeltem hogy az egyetemen is ilyen lesz..:)
2015. ápr. 29. 21:00
4/4 A kérdező kommentje:
Apáczaiba:)
2015. máj. 27. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!