Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, mert ez már nem...

Mit tegyek, mert ez már nem normális?

Figyelt kérdés
Nemrég váltottam iskolát,mert az első gimim nem tetszett bizonyos okok miatt,viszont ahova most kerültem attól rosszul vagyok. 3 hónapja folyamatosan beteg vagyok,torokgyulladás stb. és kórházban is voltam,igaz más betegséggel. De tudom,hogy ez mind azért van mert nem érzem magam jól..Van két lány,akik a 'barátaim' de igazából nyomasztanak mert mindig mutatják,hogy ők jobbak nálam és hogy én nem érek fel hozzájuk,de közben foglalkoznak is velem..de én ettől szószerint rosszul vagyok és beteg vagyok állandóan,nem akarok suliba járni..Igazából menekülök tőlük,de nem tudok hova.. mit kellene tennem? mert tudom hogy addig sose leszek egészséges,meg boldog ha állandóan nyomaszt a helyzet.

2015. ápr. 12. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Túl komolyan veszed az életet.
2015. ápr. 12. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Keress egy dolgot ami annyira foglalkoztat hogy nem gondolsz rájuk. Én is így vagyok ezzel.
2015. ápr. 12. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Váltsál ismét iskolát, vagy tedd alacsonyabbra a tetszési indexedet.
2015. ápr. 12. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem veszem komolyan az életet,csak egyszerűen nem bírom elviselni az egész helyet az emberekkel együtt és ez valamiért az egészségemre hat ki..pedig én nem foglalkozok mindennel túlságosan,de itt valamiért mégis..
2015. ápr. 12. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:
és 3-as,ezt a tetszési index dolgot nem teljesen értem:(:D
2015. ápr. 12. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Te kis csacsi! Hát ne legyél ilyen búslakodó ;)
2015. ápr. 12. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
ha ez ilyen egyszerű lenne:(
2015. ápr. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!