Miert van az, hogy nem birok kettesben lenni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha tobben vannak, akkor remekul kijovunk, sztorizgatunk, stb., tarsasagokban remekul elvagyok, meg akkor is, ha a tarsasag csak lanyokbol all. A lenyeg h tobben legyenek. De ha kettesben vagyok egy lannyal, akkor sose jut eszembe semmi tema, egy poen sem, semmi... Mimdegy hogy a lany tetszik-e. Folyton zavarban vagyok... 14 eves vagyo, es fiu. Mitol van ez? Tudna valaki segiteni ebben?2015. ápr. 24. 23:47
1/2 anonim válasza:
Még fiatal vagy, ahogy idősebb leszel egyre jobban fog menni ez. De ha megnyugtat néha még nekem is vannak ezzel problémáim. L/18
2/2 anonim válasza:
mert rástresszelsz és erőlködsz, mert biztos hallottad/olvastad már azt a hülyeséget, hogy a "kínos csend" rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!