Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert van az, hogy nem birok...

Miert van az, hogy nem birok kettesben lenni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Ha tobben vannak, akkor remekul kijovunk, sztorizgatunk, stb., tarsasagokban remekul elvagyok, meg akkor is, ha a tarsasag csak lanyokbol all. A lenyeg h tobben legyenek. De ha kettesben vagyok egy lannyal, akkor sose jut eszembe semmi tema, egy poen sem, semmi... Mimdegy hogy a lany tetszik-e. Folyton zavarban vagyok... 14 eves vagyo, es fiu. Mitol van ez? Tudna valaki segiteni ebben?

2015. ápr. 24. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy, ahogy idősebb leszel egyre jobban fog menni ez. De ha megnyugtat néha még nekem is vannak ezzel problémáim. L/18
2015. ápr. 24. 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:
mert rástresszelsz és erőlködsz, mert biztos hallottad/olvastad már azt a hülyeséget, hogy a "kínos csend" rossz.
2015. ápr. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!