Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakit leoltasz facebookon...

Ha valakit leoltasz facebookon de nem fenyegeted meg abból lehet rendörségi ügy?

Figyelt kérdés
Facen emberkedett egy emberke és rendörséggel fenyegetőzött de alapjáraton nem lett megfenyegetve lehet belőle valami?

2015. ápr. 18. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha konkrétan zaklattad, akkor igen, mert már internetes zaklatásra is kiterjed a törvény. Amúgy meg tanuljatok meg már emberként viselkedni egymással.
2015. ápr. 18. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Simán feljelenthet és csúnyán megütheted a bokád, mert ez is fenyegetésnek számít te kis idióta.
2015. ápr. 18. 22:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Ő kezdett el oltogatni nem én, én csak megvédtem magam :) de bocsánat ha már ezt sem szabad én kérek elnézést
2015. ápr. 18. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a felmenőit szidtad és elküldted melegebb éghajlatra egy alkalommal, akkor nem. Ha ezt napi 100 üzenetben tetted, vagy olyat írtál, hogy elvágod a torkát, kitöröd a nyakát stb., akkor igen. De úgysem jelent fel, csak a szája nagy.
2015. ápr. 18. 23:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyszerüen csak kommentbe elkezdett írkálni én válaszoltam neki aztán hatóságokkal kezdett el fenyegetni :D nem is értettem semmi fenyegetés nem hangzott el felőlem :)
2015. ápr. 18. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen ugyed nem lesz belole valoszinuleg, kismillio jobb dolga van ettol a rendorsegnek, mintsem, hogy ket kakaskodo dolgaba avatkozzon a facebookon elkovetett par soros oltogatasert.
2015. ápr. 18. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ennyire beijedni.

Rokonom jogász és bíróságon ő képviseli a vádat.

Szokott mesélni és sokszor az van hogy aki tényleg elkövette a bűntettet még azt is alig bírják bevarrni meg megússzák felfüggesztettel.

Még ha azt is írod neki hogy elvágod a torkát akkor sincsen semmi. Amíg oda nem mész és meg nem teszed addig kb. azt csinálsz amit akarsz.

Képzeld el fordított helyzetben, bemész a rendőrségre azzal hogy valaki elküldött az anyámba.

Mit fog csinálni a rendőr ?

Esetleg téged fog bent tartani hogy milyen hülye vagy.

Még ha elmész és meg is vered akkor sincs semmi.

Úgy indul a történet hogy látleletet kell vetetnie.

Multkor egy csajnak segítettem hasonló ügyben és a rendőr azt mondta hogy (mi pesten vagyunk) szóval be kell menni a belvárosba és 3 ezer a látlelet.

Na most ha piros az arca mert jól felpofoztad az orvos is kiröhögi.

Legalább csontját kell törnöd valakinek ahhoz hogy értelmesen fel tudjon jelenteni és legyen is belőle valami.

Távoli ismerősöm késelésért sem ment sittre.

Megbökte az embert rendesen de olyan helyen hogy nem lett komoly baja. 2 éve felfüggesztettel megúszta.

Szóval nem kell parázni, mindenkit közömbös arccal küldhetsz az anyjába.

És mindig a gyíkok fenyegetőznek hatósággal, akik semmit nem mernek csinálni.

2015. ápr. 18. 23:36
 8/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
Lehet, hogy te oltottál jobban, de ő meg jobban befosatott :)
2015. ápr. 19. 00:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem befosatott hanem kíváncsi voltam erre a dologra mert ezt már több helyen hallottam mondom akkor megtudakolom itt :) mert alapjáraton jó ember vavgyok nincs mitől félnem :)
2015. ápr. 19. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: ez az illető bunkó általi Rágalmazás. Nyugodtan mondd neki, hogy Te fogod megtenni az első határozott lépéseket és vissza fogja magát fogni.

Amit te csinálsz, tehát szidkozódol, kioktatod, stb., azaz a másik által okozott hülyeség ellen Védekezel, az teljesen normális. Gondolkodjon mindenki ilyenkor Higgadtan és Józan ésszel, számoljunk el 20-ig nyugiban, s akkor kitisztul számunkra is a kép, lenyugszanak az érzelmeink.

2015. ápr. 19. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!