Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek gáz ha bejelölök...

Cyrano kérdése:

Szerintetek gáz ha bejelölök facebookon egy számomra ismeretlent? többi lent

Figyelt kérdés
Egyezik a stílusunk(szereti a rockot és az animéker)egy barátom ismerőse.

2015. ápr. 18. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Soha nem értettem, hogy mi értelme van idegeneket jelölgetni... Hülyeség. Akinek van egy csöpp esze, az vissza sem igazol idegeneket.
2015. ápr. 18. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de illik írni egy üzit, hogy miért jelolted be.
2015. ápr. 18. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Ne törődj vele, hogy gáz-e!!:D YOLO!!!!:D Az élet egy játszótér, ha akarod, csináld, ártani ezzel nem árthatsz!:D
2015. ápr. 18. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Eléggé az.
2015. ápr. 18. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem vesztesz vele semmit,ha bejelölöd.én nem szoktam elfogadni ilyen jelöléseket.max ő sem fogja.
2015. ápr. 18. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Mit mondjak pl:szia azért jelöltelek be mert egyezik a stílusunk?
2015. ápr. 18. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valaki ilyet írna nekem, hogy ezért jelölt be néznék egy nagyot.
2015. ápr. 18. 20:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor mit mondjak?szeretném megismerni !
2015. ápr. 18. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hát azt, amit itt nekünk, egyezik a stílusotok, és arra gondoltál, h szívesen megismernéd őt, esetleg azt is megemlítheted, de az talán nem olyan fontos, h van egy közös ismitek. de am én nemtom pontosan, meg én am semmilyen formában nem is szoktam ismerkedni, szal én am ilyet passzolok amúgy, csak gondoltam, ha már azt ott fönt nekünk leírtad, meg hát végülis azért akarnád megismerni meg mittomén, lenne tán sok közös témátok de én ezt nem tudhatom.
2015. ápr. 18. 20:18
 10/11 Hecarim ***** válasza:
100%

Csak felfogás kérdése az egész. Van aki nyitott az ilyesmire és van aki nem, de ez, hogy "egyezik a stílusunk" gyerekes dolog. Van 1-2 közös vonásotok / érdeklődési körötök, a lényegen nem változtat, de sokkal érettebb megfogalmazás(feltéve, hogy érdekel az ilyesmi), ha írsz neki akkor a "stílust" felejtsd el, de még egyszerűbb lenne az ismerősödet megkérni segítsen, ha meg ez nem járható út akkor inkább személyes beszélgetés, 10 perc után Te is és Ő is tudni fogja van-e értelme barátkoznotok.

Hidd el amit kívülről látsz / mutat neked az alig a töredéke a személyiségének és ez fordítva is igaz, az internet legalább annyira megkönnyíti, mint amennyire megnehezíti a kapcsolatokat, kezdetnek jó, de ha valóban szimpatikus akkor minél hamarabb találkozz vele és felejtsd el a facbúkot.

2015. ápr. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!