Nektek Facebookon kint van a születési dátumotok?
Nekem hamarosan itt van a születésnapom, és már tavaly is levettem az oldalról a születésem dátumát, mert valahogy nekem nem szimpatikus, kicsit képmutatásnak tartom, hogy mondjuk 50 ember felköszönt, abból néhánnyal nem is beszéltem még, a legtöbbjükkel pedig csak köszönőviszonyban vagyok.
Így viszont garantálhatom, hogy a családomon kívül senki nem fog felköszönteni, még az úgynevezett legjobb barátnőim sem... Kicsit szar érzés, de hát ez van. Próbáltam utalgatni, de nem hiszem, hogy vették volna a lapot, erőszakoskodni meg nem fogok, majd úgy teszek, mintha csak egy átlag nap lenne.
Nekem kint van. Akivel tényleg érdekel, mi van, annak írok ilyenkor, hogy mi újság. Akivel életemben alig beszéltem, annak kontrolcé köszönöm, oszt kész.
Amúgy szerintem a baráti kapcsolatok minősége nem azon múlik, hogy mennyire emlékeznek az ember születésnapjára.
Az egyik legjobb barátom tavaly azzal a szöveggel keresett, hogy "Nu, kidobta a Facebook, hogy születésnapod van, hát gondoltam, felhívlak..." - ezen akkorát röhögtem, hogy nem igaz! Meg se próbálta letagadni! :D
Nekem sincs kint.
Engem senki ne köszöntgessen fel akinek alapjáraton a leghalványabb fogalma sincs hogy mikor születtem.
Én csak azt köszöntöm fel akiről tudom hogy mikor született és őt sem facebook-on
Nekem sincs kint, es en sem koszontok fel olyan embereket, akiknek magamtol nem tudnam a szulinapjat, vagy evek ota nem beszeltunk. Lehet, hogy bunkon hangzik, de en azt gondolom ugy viselkedek az emberekkel, ahogy szeretnem, hogy velem viselkedjenek.
Nekem nem esik jol, ha valaki felkoszont, akivel 5 eve beszeltem 10 szot osszesen.
Régebben levettem. Senki se köszöntött fel... :)
Most már kint van, de nem érdekel.
Nem onnan tudom, hogy kik az igaz barátaim, hogy felköszöntenek a születésem napján. Nagyjából tudják, mikor van, nyáron (nem is olyan nehéz a dátum), de mindenki nyaral, ezer felé van, hát istenem, nem sértődök meg, ha éppen elfelejtik. Én mondjuk tudom mindegyikük szülinapját fejből, de azt például sose tudom, hogy hányadika van. Most se tudom így reggel hirtelen.
Onnan tudom, hogy a legjobb barátaim, hogy bármikor számíthatok rájuk. Most szakítottak velem egy 6 éves kapcsolat után. Éjjel-nappal velem voltak-vannak, velem sírtak, vigasztaltak. Kitaláltak nekem 1000 programot, hogy ne otthon üljek magányomban, sírva. Elviselték, hogy folyton csak panaszkodtam, pedig nekik is van saját bajuk. Akkor hívtam fel őket, amikor akartam, bármennyire is késő volt. A bajban ismerszik meg az igaz barát, és most jöttem rá, milyen szerencsés is vagyok.
És ha elfelejtik a szülinapom? Kit izgat. Szeretjük egymást, ott vagyunk a másiknak, és ez a legfontosabb, nálam ettől barátság a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!