Nekem hamarosan itt van a születésnapom, és már tavaly is levettem az oldalról a születésem dátumát, mert valahogy nekem nem szimpatikus, kicsit képmutatásnak tartom, hogy mondjuk 50 ember felköszönt, abból néhánnyal nem is beszéltem még, a legtöbbjükkel pedig csak köszönőviszonyban vagyok.
Így viszont garantálhatom, hogy a családomon kívül senki nem fog felköszönteni, még az úgynevezett legjobb barátnőim sem... Kicsit szar érzés, de hát ez van. Próbáltam utalgatni, de nem hiszem, hogy vették volna a lapot, erőszakoskodni meg nem fogok, majd úgy teszek, mintha csak egy átlag nap lenne.
nekem tavaj előtt másik napként ovlt kint, tavajra meg átállitottam a rendesre.
2015. ápr. 15. 11:48
12/16 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam a köszöntésekkel, mint te hogy kb 50 volt, köztük olyanok akikhez alig van közöm.
Tavaly letöröltem a szülinapom. A párom kiírta az adatlapomra hogy boldog szülit, utána meg kaptam még párat. Asszem 3 jókívánság volt az adatlapomon (ami cikibb mint a nulla), meg vagy 6-7 privátban, plusz a család személyesen.
2015. ápr. 15. 13:18
13/16 anonim válasza:
Nincs kint, nincs szükségem arra, hogy olyanok hozzámvágjanak egy sablonüzenetet, akikkel egész évben egy szót sem beszélünk. Én sem köszöntöm fel őket. Akit tudni szeretné, hogy mikor születtem, megkérdezi, megmondom, de egyébként egy kicsit sem érdekel az születésnapom, így az sem, hogy hányan emlékeznek rá fejből.
2015. ápr. 15. 18:24
14/16 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy csak innen jut eszükbe. van, aki nem jó az ünnepek megjegyzésében. Velem is előfordul, hogy látom, hogy a FB értesít, és eszembe jut, hogy úristen, tényleg! Attól még őszintén gondolom. Meg nekem pl. egy ünnepnapon van a szülinapom, ezért mindenki megjegyezte. Anyukám összes tanítványa, az összes sulitársam stb. Pedig máskor hozzám se szóltak. Most gondolod, hogy ezen meg kell sértődnöm? Az enyémre emlékeztek, pedig máskor le se sz *rtak, de sztem ezt inkább értékelni kell, kedvesek akartak lenni.
2015. ápr. 15. 21:29
15/16 anonim válasza:
Egyébként szerintem ha olyanok küldenek jókívánságot, akik nem si ismernek, nem velük van a baj. Mármint ha ennyire semmi közöd hozzájuk, minek jelölted vissza őket? ha már visszajelölted, ne panaszkodj. én töröltem a nagy részét azoknak, akiket nem is ismerek. aki maradt, az már hadd kívánjon, amit akar.
2015. ápr. 15. 21:30
16/16 anonim válasza:
12 vagyok.
Előző, ha letörölném, akkor vagy tizen maradnának :D xD
Úgyhogy elintézem annyival hogy nem nagyon foglalkozom az fbvel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!