19 éves fiú vagyok és nincs senkim. Mi lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és tök egyedül érzem magam. Barátaim nem igazán vannak, nemhogy barátnőm. Sajnos elég b*zi fejjel és kinézettel áldott meg az ég, ezért fiú barátaim nincsenek mert nem akarnak velem barátkozni. Barátnőm meg ilyen fejjel sose lesz úgy érzem. És nagyon beszédes, de nem tolakodó ember vagyok aki észreveszi ha már kicsit "sok" amit művel. Szóval úgy érzem, hogy a külsőm az egyetlen ami miatt nincs senkim. Ti mit javasoltok?2015. ápr. 12. 14:17
21/21 anonim válasza:
"Szóval csak azt akartam mondani, hogy keress valakit akibe kapaszkodhatsz."
Ez szerintem nem jó. Belülről jövő biztonság kell. A barát pedig még inkább nem olyan, amit csak úgy keresni lehet. Vannak dolgok, amiket akkor nem kapsz meg, ha akarsz. Teljesen véletlenszerű, hogy kiből lesz komolyabb barát, de azért sokat ismerkedni nem haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!