19 éves fiú vagyok és nincs senkim. Mi lesz?
Szia. Én szívesen barátkozom veled. És csajozásban is segíthetek, adhatok tippeket, tanácsokat, bár felszedni helyetted nem fogom. :D
25/F
Tudom mirol beszelsz, sajnos sokan tenyleg arra mennek, hogy penz v kulsoseg. De a kisugarzas a lenyeg igazabol. Nekem pl nem is a helyes sracok jonnek be, hanem akik megfognak. Megfogni meg a szemelyisegukkel tudnak. Bontakozz ki, add onmagad (tudom kozhely) es higgy benne, hogy vannak meg ertelmes lanyok, mert tenyleg vannak! :)
20L
"Ne rágódj ilyesmin, csak élj, úgyis jön majd valaki. Türelmesnek kell lenned."
Bullshit, sablon szöveg. Én élek, van munkám, hobbim, barátok és barátnő(k) még sincsenek. Akivel találkozom, az vagy munkatárs vagy hobbitárs, de ha külsős programot akarok, ami nem hobbi vagy meló, hanem egy mozi, akkor néznek rám, hogy ezt hogy képzelem!
26F
Én is szívesen barátkoznék:) Sajnos velem is az a helyzet hogy alig van pár barátom, igaz barátokról meg már ne is beszéljünk.
Amúgy említetted hogy kevésbé férfias a külsőd..amúgy ezen tudnál változtatni.Egy kis sport csodákra képes. Én mióta sportolok sokkal magabiztosabb is lettem, és találtam egy olyan területet ahol a fáradt gőzt kiengedhetem. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Meg valahogy jó érzéssel tölt el hogy egyrészt magamnak is bebizonyítottam hogy a kevéssé szerencsés alkatomon tudok változtatni sok edzéssel megfelelő étkezéssel, másrészt azok akik nem is hittek a változásomban, sőt lebeszélni akartak csak -mondván hogy egy ilyen mint én nem tud megváltozni- most tátott szájjal néznek, na meg azzal traktálnak hogy túlzásba viszem a sportot...szóval erről ennyit. A lényeg hogy magadnak megtudj felelni.
Amúgy akik vékonyan nem kedvelnek, azoknak akkor sem leszel a haverja ha férfiasabb külsővel rendelkezel. Szóval ne a külsődben keresd elsősorban a hibát, bár az se biztos hogy egyáltalán magadban kellene a hibát keresni. Előbb utóbb lesz aki azért értékel aki vagy.
21/L
Hát...a külső nem hiszem hogy akadály lenne, kivéve mondjuk, ha 3 orrod van és 1 szemed. Nem lehet hogy csak te gondolod magad rondának? Ha tudnád mennyiszer hallottam ezt, és nem is akár honnan. A mostani barátomnak is kb ez volt a dilemmája. " 19 vagyok ronda és nincs senkim" ...aztán sikerült kicsit rávilágítanom hogy azért nem olyan rossz neki. Azóta úgymond kilendült a depresszióból, és egyre többet beszél emberekkel. Igaz hogy a legjobb barátja is én vagyok egyben de....
Szóval csak azt akartam mondani, hogy keress valakit akibe kapaszkodhatsz. Nem muszáj barátnő, csak valaki akiről úgy érzed, hogy fontos számodra, bízol benne...a lehetőség ezer kapuja áll nyitva. Internet, iskola, munkahely, stb stb.
Minél inkább rágörcsöl valamire az ember annál inkább nem fog összejönni. Szard le! Majd lesz...nekem is mindig olyankor lett pasim amikor nem is számítottam rá, vagy éppen egy másik miatt bőgtem :D
Menj fel társkereső oldalakra, beszélgess lányokkal írd ki h csak barátkozni akarsz nehogy egy kanos nőfalónak higgyenek és majd valaki csak horogra akad néhány találka után ;) A mai világban úgyis a babaarcú palik a nyerők...sok lánynál.
Járj kondiba ha megteheted h ne úgy nézz ki mint egy pipaszár....a jó test sose volt hátrány :) és nem is b*zis ;)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!