Hogy rángassam ki a barátomat otthonról?
Mást sem hallok tőle, csak hogy így unatkozik meg úgy. Mondom menjek ki, találkozzon valakivel, vagy akár szervezzünk együtt valami programot... erre jön azzal hogy ő nem akar kimozdulni mert hogy milyen jó neki otthon. Én elhiszem hogy jó.. de mi lesz így vele később ha nem hajlandó kimozdulni, világot/embereket ismerni?
Mit tehetnék?
Nekem is van olyan beállítottságú ismerősöm mint a barátod.Ki nem mozdúlna,de állandóan mernyákol,hogy unatkozik.
Hamar lerendezem a problémáját:ha nem veszed a fáradságot,hogy nyiss a világ felé,akkor meg ne vinnyogj!
Barátnál biztos másképp álnék a történethez.
nem fogod tudni megváltoztatni. miért nem mész hozzájuk, vagy megy ő hozzátok?
nekem nem szokott unatkozni a barátom, vagy velem van, vagy dolgozik vagy játszik a gépén vagy edzeget, főzőcskézik.
csináljatok akkor olyan közös programot amit otthon is tudtok. társas, főzögetés, online játékok stb
mi az hogy nem enged?
én nagyon szeretem a barátom, de ha a szobából okoskodna nekem hogy nem enged el sétálni, kinevetném.. ha nem megy el veled, inkább otthon van , az csak is az ő baja.
elképzelhető hogy nem illetek össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!