Hogyan illik bemutatnom a barátomat?
Figyelt kérdés
Ma jön át a barátom először hozzánk, most fog először találkozni a szüleimmel. Nem vagyok tisztában pár dologgal. Én előtte találkozom vele, tehát együtt fogunk megérkezni a házunkba, anyum és apum pedig itthon lesznek. Mikor belépünk, kit mutassak be először kinek? És elég annyi, hogy "ő az anyukám, ő a barátom", vagy mondjak teljes nevet?
17/L
2015. febr. 22. 11:20
1/1 anonim válasza:
Bementek a házba, köszöntök, megvárjátok, amíg a szülők is köszönnek, ha csend van, akkor folytatod: ő a barátom, akiről már sokat meséltem nektek, Péter. Péter, ők pedig a szüleim. Ezután a barátod kezet fog a szüleiddel, teljes névvel bemutatkoznak és megvárja, hogy a szüleid felajánlják-e a tegeződést. Menni fog, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!