Ti örültök vagy mit éreztek, mikor nem néznek titeket 18-nak alkohol vagy cigaretta vásárlásnál, holott már jóval idősebbek vagytok?
Figyelt kérdés
Én 28 éves vagyok, nő. Nekem van, hogy elkérik a személyimet :D Én olyankor ledöbbenek, de alapjáraton örülök nagyon, hogy fiatalabbnak nézek ki.2015. márc. 18. 14:32
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, de én inkább örülök neki, hogy nem vagyok kislányos arcú. 30 évesen nézzenek már felnőtt NŐNEK és ne pedig egy bakfisnak, kérem szépen tisztelettel... A valódi koromat ritkán találják el, 24-25-nek néznek. De ha tininek hinnének rendszeresen, elgondolkodnék, mit kéne változtatnom a stílusomon vagy a kisugárzásomon. Szóval annyira nem fun dolog ez, kedves kérdező, emilyennek te képzeled.
12/16 anonim válasza:
Jut eszembe: volt egy egyetemi évfolyamtársnőm, akit még 27 évesen is nyolcadikosnak hittek. Kislányos arc, vékony alkat. Otthon volt, ő várta a szerelőket egy átlag hétköznap délelőtt. A szerelő aztán megkérdezte tőle, ő hogy-hogy nincs ilyenkor az iskolában? Ez szerintem inkább bizarr, mint örömteli.
13/16 A kérdező kommentje:
:D Hát előző, az enyém nem ilyen súlyos eset. Nekem vannak szép nőies cicijeim és nem is vagyok oly vékony. De kabátban voltam és abban nem látszik ugye. Csak alacsony vagyok (161 cm) és az arcom nagyon fiatalos. De én komolyan büszke vagyok erre :)
2015. márc. 21. 13:07
14/16 anonim válasza:
Tőlem már 14 évesen nem kértek.Az gáz?
15/16 anonim válasza:
23-24 voltam mikor a boltos feltűnőem megnézett hogy hány éves lehetek. Végül nem kért személyit.
Ha kért volna, nem esett volna jól.
16/16 anonim válasza:
Engem bosszant, ha éppen sietnék a vásárlással. 31 éves vagyok, általában minden 3. alkalommal elkérik, ha cigarettát vagy alkoholt vásárolok. Persze örülök neki, hogy fiatalabbnak néznek (25 körülinek szoktak gondolni), de 18 alattinak biztosan nem látszom. Ennél már csak az irritál jobban, ha letegeznek olyan helyen, ahol másokat magáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!