Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen? Milye van, ami...

Miért ilyen? Milye van, ami nekem nincs?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátnőm, és szeretnék rá hasonlítani. Hogy is mondjam... Rövid haja van, kicsi a melle, és nem hordd szoknyát. Mondjuk egy nőiesebb pólóban és egy farmerban és csizmában/bakancsban van. Kapja pár embertől a háta mögött a beszólásokat, amiket néha meghall, mert fülhallgatóval mászkál, és azt hiszik, nem hallja. Mégis elég nagy önbizalma van, és ez nem a magamautogatós, hogy úgy tűnjön, hanem tényleg.

Ráadásul szerintem elég okos lány, van saját véleménye, ami sok esetben eltér azokéval, akikkel beszélget/vitatkozik. A vitastílusa is olyan, hogy nem személyeskedik, hanem érvel/magyaráz. Van amikor nekiesnek, de olyan leálázó mondatai vannak olyankor, hogy aki elkezdte sértegetni, befogja a száját.

Ami még jó benne, hogy elfogadja, ha tévedett, és kérdez.

Ezekre úgy érzem, én nem lennék képes. Mondjuk talán még jobb helyzetben vagyok mint ő, engem elsőre komolyabban vesznek, neki ezt ki kell harcolnia (SOKKAL fiatalabbnak tűnik a koránál, fogszabályzós, szemüveges) Míg én kicsit idősebbnek.

Neki van hozzá bátorsága, hogy elutasítsa a cigit és az alkoholt, a fiúkat, nekem nem. Nem merek fiúkkal szembemenni.

Hogyan fejleszthetnék magamon, hogy ezekben a tulajdonságaimban(belső) hasonlítsak rá?

Ha számít én 18/L, ő 17/L

2015. jan. 1. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Önbizalommal és szélesebb látókörrel, valamifilé intelligenciával rendelkezik, foglalkoztatja a körülötte lévő világ, események úgy tűnik. Mindkettőt idő és energia megszerezni.

A stílusa pedig ilyen, nem kell utánoznod, alakítsd ki a sajátodat is.

2015. jan. 1. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Önbizalom és kisugárzás kérdése, ne azon járjon az agyad hogy nem vagy rá képes, mert akkor az első kudarcnál feladod.
2015. jan. 1. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyénisége van.
2015. jan. 1. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Esze
2015. jan. 1. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit te is megtehetsz magadért,az az önbizalmad fejlesztése.Ez részben veleszületett,de sokat számít a nevelés is,azaz,hogy kaptãl elég pozitív megerősítést,elfogadtak e olyannak,amilyen vagy még gyerekként,de te magad is fel tudod építeni.Mindenki más és még akinek messziről olyan vonzó tulajdonságai vannak is megküzdenek a saját problémáikkal.Szóval ne más akarj lenni,hanem az,aki lehetsz,ha megdolgozol ėrte.
2015. jan. 1. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Szóval cigizel, és iszol?

Odanyújtanak egy szálat/üveget, azt mondják "tessék, fogadd el!"

Valójában azt is lehetne "tessék, mérgezd magad, nagyon menő!"

És erre azt mondod, hogy "köszi", és elveszed? Hát te hülye vagy, már bocs!

Azt mondod nincs bátorságod elutasítani? Miért mi rossz lesz, ha elutasítod? Megsúgom, akkor lesz rossz, ha elfogadod!

Neked nem kötelességed mérgezni magad, csak azért mert más is csinálja -.-"

Nem menő, hanem hülyeség. Nem felnőttebb leszel tőle, hanem egy befolyásolható, buta kis kölyök, aki úgy érzi követnie kell a másikat, mert ha nem teszi, akkor "hajjaj".

2015. jan. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!