Melyiket választanátok inkább? (rossz barátság vagy egyedüllét)
Egyetemen nem sikerült a tankörömben beilleszkedni a "kemény mag"ba, nem igazán szóltak hozzám, ha mondtam valamit elkezdtek a közepén egy teljesen más dologról beszélgetni, csak akkor válaszoltak ha direktbe kérdeztem valamit pl hogy hol lesz óránk, de volt hogy még akkor se. Vannak még páran rajtam kívül akik ugyanígy vannak (bár talán őket nem is érdekli) de az ő kommunikációs készségük számomra igen gyatra. Bunkó beszólásokat tesznek, hogy valaki felfigyeljen rájuk, mintha általános iskolás beszélgetésekbe csöppennék. Próbáltam velük barátkozni de nem érzem hogy megérné. Nem beszélnek magukról, ha én mondok magamról pár dologot teljes az érdektelenség. Nem érzem hogy számíthatnék rájuk mint ahogy az otthoni barátnőmnek elmondhatom minden félelmem és gondolatom és aki szintén számíthat rám.
Ti fent tartanátok egy ilyen "érdek"barátságot vagy inkább egyedül lennétek. Az egyetemben tényleg van némi segítség de a beszélgetések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!