Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálják ezt? Elegem van.

Miért csinálják ezt? Elegem van.

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokat bántanak mindenhol, lúzernek neveznek, leb*ziznak pedig egyáltalán nem vagyok az. Sajnos ez átalakult egy olyasféle megfelelési kényszerré. Olyannyira, hogy ha már pl. ruhát veszek magamnak azt nézem,hogy másoknak ez tetszik-e. Állítólagos barátaim is csak akkor keresnek ha kell nekik valami. Nagyon el vagyok keseredve és egyedül érzem magam, nem tudom senkinek elmondani a fájdalmaimat, gondjaimat. Mi tévő legyek? 19/F
2015. márc. 9. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a klubban, kedves újonc. Itt mindenki abban a cipőben jár, amiben te.
2015. márc. 9. 19:23
 2/3 Astrid Kristan válasza:

Szia!

Az emberek rettentő gyökerek (már bocsánat) tudnak lenni, engem is hátba döftek a "legjobb" barátaim, mert tanulok, de megtanultam kizárni őket. Tudom, hogy nem egyszerű és rettentően fájdalmas, de nem szabad, hogy magadra vedd, amit mondanak. Tudd, hogy te sokkal értékesebb vagy, mert nem bántasz másokat és soha ne félj önmagad lenni! Az, amit csak azért viselsz, mert a külvilágnak az tetszik, sosem fogja segíteni, hogy magabiztos legyen a kisugárzásod. A lényeg, hogy tedd azt, amit szeretnél, vedd azokat a ruhákat, amiben jól érzed magad, legyen saját véleményed az élet dolgairól és sose félj azokat megosztani! Azok, akik érdekből vannak melletted, nem barátok. Ne légy a kis "csicskásuk", ha kell nekik valami, hidd el meg tudják maguktól is oldani. Én azt mondom, inkább legyen egy barátom, mint sok hazug, kétszínű. Az élet úgyis melléd sodorja azt, akivel majd mindenben megértitek egymást, aki mellett önmagad lehetsz bármikor! Ne érezd magad egyedül, csak zárd ki a rosszakarókat. Járj el olyan helyekre, amik az érdeklődési köröd körül forognak, ismerkedj új emberekkel. Annyi ember él ezen a Földön, nem kell mindnek megfelelni! Remélem, jobban fogod érezni magad! Csak légy önmagad, mindig az a legjobb megoldás! 17/L

2015. márc. 11. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked a tartalmas választ. Megpróbálom megfogadni a tacsaid.
2015. márc. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!