Mit tegyek hogy végre békén hagyjanak?
Figyelt kérdés
7.-es fiú vagyok és amint belépek a suliba és megyek az osztályom felé már hallom hogy nevetnek rajtam és állandóan csúfolnak még a legjobb barátok is mindig ha őket piszkálják terelik rám a témát és bármit csinálok hogyha meg sem szólalok pedig mindenkivel kedves vagyok és azok akik mindenkit csúfolnak vagyok testileg bántalmaznak mindig csak azokat pártolják mit csinálok rosszul?2015. márc. 9. 14:16
2/2 anonim válasza:
Az sem a legjobb!
Ne foglalkozz velük, ha kiröhögnek, próbálj erős maradni!
Ha pedig bántalmaznának,szólj a szüleidnek,tanáraidnak,vagy akármilyen gyermekjóléti szolgálatalkalmazottjának! Én is voltam régen hasonló helyzetben,egy ideig csesztettek,stb... de nem foglalkoztam velük,és a végén találtak más szórakoztatni valót! NE mutasd ki a gyengeséged nekik,de ha olyan helyzet van ne is szerénykedj! Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!