Hogy döntsem le azt a falat ami kettőnk között áll?
Van egy srác, akivel igazán egy hullám hosszon érzem magam és nagyon úgy vettem észre, hogy ő is így érez, viszont valami miatt mégsem indulnak be a dolgok... mintha tartana tőlem pedig végképp semmi oka nincsen rá. Nem tudom, hogyan tudnám neki még nyilvánvalóbban jelezni, hogy vevő vagyok rá és szívesen látom köreimben! Szeretném ha ő tenné meg felém az első lépéseket (amit már valamilyen szinten meg is tett, de olyan pitiáner húzásokat hagy ne díjazzak már, minthogy oda ül a helyemre mialatt kimegyek az osztályból majd miután visszatérek bocsánatot kér és megkérdezi, hogy maradhat e? -.-). Osztálytársak vagyunk amúgy és én barátságot tudnék egyenlőre elképzelni "bevezetésképp" és ha úgy alakul akkor lehet több is, mivel vonzódunk egymáshoz. Ha nagyon betoji, milyen témákkal tudnám feloldani és egy remek beszélgetést kerekíteni?
Értékelem ha válaszolsz! :) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!