Állíthat-e a szomszéd falat a hátsó ablakunkra ami az ő udvarukra néz? (bővebben lent)
A szomszéddal rossz a kapcsolatunk, néha hőbörögnek, ordibálnak. Ha hall az ember valami hangot, kinéz az ablakon, ami az udvarra, utcára néz, hogy mégis mi van, természetesen ha semmi, akkor a hátsó ablakon is, ahonnan megint csak látni az utcát, nade...szomszéd mondja hogy "leskelődünk, meg hallgatózunk". Tettek le 2 oszlopot és arra egy szabvány méretü OSB lapot csavaroztak fel. Az ablakunktól egy méter van a kerítésig, és ők a kerítéstől úgy 5-10 centire tették a "táblát". Szabályos ez? Mit tudok csinálni, önkormányzat, esélyes? Hiába beszélnék velük, mert ha kint vannak a kertben, kimegyek, meglátnak, már pucolnak is be....
Kérem a troll válaszokat mellőzzük :)
Igaza van, miért kell leskelődni? Lehet, hogy te nem az ő udvarukat nézed, de azt ő nem tudhatja, csak a privát szféráját védi.
Amúgy nagyon hlye szokás az ablakban lógni, foglalkozzon mki a saját dolgával.
menj be az önkormányzatba és meséld el,és nézd majd milyen fejeket vágnak majd mikor visszafojtják a röhögést! :)
Amúgy ez szabályos,mert telken belül mindenki azt csinál amit akar :) Törődj bele hogy nem tudsz lesizni! :)
Szabályos, akármilyen falakat húzhat a saját telkén belül.
Én se szeretném ha a szomszédok bebámulnának (bár én lakásban lakok).
A szomszéd felé eleve csak homályosított üveges ablakot szabadna tenni, ha sokat hözöngsz, akkor téged büntetnek meg, és emellett köteleznek, hogy kicseréld az ablakodat.
Ezen kivül szerintem töled igencsak bunkó dolog a szomszédba leskelödni.
Na mégegyszer...
A történet szempontjából tökmindegy, hogy leskelődsz, vagy néha kinézel.
Nyilván a saját udvarán azt csinál amit akar, ha úgy tartja kedve 26 méteres táblát is odatehet.
És még mindig te vagy a hunyó, függetlenül attól, mikor hogy nézel ki az ablakon, annak az ablaknak ilyen formában ott se szabadna lenni.
Úgyhogy innentől drukkolj, meg ne lássak a kérdést az oldalon, mert még ötleteket kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!