Első benyomásra milyennek tűnök?
Figyelt kérdés
Tudom , ezen a képen elég hülyén próbálok mosolyogni , de hány évesnek tűnök ?
Aki válaszol , kérem a korát írja oda.
2015. febr. 19. 14:45
1/15 anonim válasza:
Szimpatikusnak tűnsz így első benyomásra, de jó lenne hozzá képet is látni.
22/l
2/15 anonim válasza:
Én semmi hibát vagy kivetni valót nem látok.
3/15 anonim válasza:
Öhm, én nem látok semmilyen linket, vagy lehet már törölték.
4/15 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus vagy, kábé 24 évesnek saccollak. És a mosolyod nagyon szép.
(nem láttam a képet, de olyan kedves vagyok, hogy megelőlegeztem neked)
5/15 anonim válasza:
Nekem első látásra feledékenynek tűnsz. :-)
6/15 anonim válasza:
Olyan kicsimuller fejed van, annyira nem lehet kivenni, hogy mit is takar valójában ez a mosoly, de nem egy rosszul sikerült kép :D
30
7/15 A kérdező kommentje:
A számítógép képernyőjéből kijött egy kéz és fejbevágott : [link]
2015. febr. 19. 15:12
8/15 anonim válasza:
16-nak látszol. A hajad színe nagyon tetszik, nagyon különleges. Kedves arcod van, és azt gondolom jó fej vagy, mert jól reagáltál arra, hogy elfelejtetted a képet feltölteni. Ne haragudj, de a koromat nem tüntetem fel. Lényeg, hogy jóval idősebb vagyok nálad, viszont egyszer volt egy srác az életemben, akinek ilyen színű haja volt, tetszettem neki, és sosem értettem utólag miért hagytam ki.
9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy 13 éves vagyok. :D
2015. febr. 19. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!