Csak én vagyok ilyen, hogy nem vonz a hétvégi bulizás?
Főleg suli időben egyszerűen energiám nincs rá meg kedvem se, még mások péntek és/vagy szombat lerészegednek befüveznek stb... én egyáltalán nem szeretek el menni bulizni, néha-néha főleg nyáron akkor hetente többször 1-2 sörre beugrok nyárimunka után vagy csak szimplán strand stb után. Furcsálják az emberek és még azt is érzem néha h lenéznek, hogy nem iszok...szüleim kérdik miért nem megyek valahova, és én mondom nem vonz a lerészegedés meg hogy illuminált embereket lássak...stb Pedig 8-os ballagásom óta elengednek akárhova eleinte csak bátyámmal. Nem is kell engedélyt kérnem, mert bíznak bennem persze volt 16 éves koromtól kb 17.18 ig mikor voltak ivós korszakaim(de akkor se olyan volt, hogy nem tudtam menni talán 1x 2x mikor ismerkedtem a piával és nem tudtam mi üt ki), de úgy érzem kinőttem. Most érettségire készülve, nem edzek viszont nyáron pl az egészséges étkezés és kondi híve voltam, csak most a stressz tanulás.. kikészít. Miért néznek le emiatt? Persze vannak haverjaim akik ilyenek elvagyunk csak azt látom h aki minden hétvégén iszik pl már nem is "keres"... csak a fű, pia meg a bulizás. Normális barátnőt is sok időbe került találni, aki nem issza le a földig magát...
19/f
19/F
Akkor egyhúron pendülünk! :D
Engem se vonz, a sörözés nyáron jöhet! Akkor eléggé jól esik, meg maga a hangulat ahogy sörözgetünk.
Szerintem sincs veled semmi gond! Én 35 éves vagyok, és disco, és trance zene fanatikus, de mégis utáltam a dizsit a pörgést, meg a 2 napig tartó fülsípolást egy buli után...
Sokkal jobban preferáltam azt, hogy péntek-szombat esti szalonnasütés, sörözés beszélgetés, meg activity-party ez is kikapcsolás, szórakozás.
Mostanában pedig már sok ismerős családos, és elfoglalt, de ezek a szelíd hétvégi összeröffenések, sörözések, bográcsolások megvannak ugyanúgy. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!