Hogy lehetne a legjobban elkerülni a kínos csendeket a talikon?
Mindig legyen a tarsolyodban egy téma, amit csak a kínos csendekre tartogatsz. :-) Azzal ne hozakodj elő, amíg tudtok miről beszélni, csak akkor, ha már legalább egy perce megállt az idő. Ez a téma legyen általános, amivel bármikor elő lehet hozakodni, de azért táplálkozz azokból az infókból, amiket eddig tudsz róla. A mentő téma ne legyen csak egyetlen kérdés, főleg ne olyan, ami egy egyszerű eldöntendő kérdés.
Pl: Tudod, hogy a pasi lovagol.
Megkérdezed: "És egyébként lovagolsz még?"
Nagy valószínűséggel csak annyit fog felelni, hogy: "igen"
Azért nagy valószínűséggel, mert a kínos csend nem csak a Te hibádból alakult ki.
Ezért segítened kell, hogy legyen miről beszélnie:
Tehát:
"Olvastam rólad, hogy érdekel a lovaglás. Bevallom, engem is érdekelt egy időben, de egy picit féltem tőle. Mesélnél arról,hogy ez nálad hogy kezdődött, mikor stb. stb."
Gyűjts össze minden infót, amit csak tudsz a netes beszélgetésekről, és néhányat tegyél el talonba.
És mi lenne ha leszállnál a fejedből a szívedbe?
A csend csak akkor kínos, ha a szívünk helyett a fejünkkel randizunk. Szervezz találkát a szíveddel, akkor nem lesznek kínos csendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!