Hogyan lehet elkerülni az, hogy a nők a baráti közeledésben mást lássanak, vagy mást képzeljenek bele?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy olyan jó pasi vagyok, hogy tapadnak a nők... Neten fordul elő ismerkedéskor, hogy rögtön valami pluszt próbálnak belegondolni. Teljesen ismeretlenül és látatlanul.
Nem lenne ez baj, csak utána jön a híres női felmérés, aminek során megállapítják, hogy nem vagyok hozzájuk való pasi, és szó nélkül lelépnek. Én soha nem is akartam a pasijuk lenni, és ezzel a barátság lehetősége is elúszik.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem barátkozni?
2014. nov. 18. 19:32
1/2 anonim válasza:
Hozzáállást figyelik. Ha emiatt koppintanak le, akkor nagyon benne van az, hogy nyomulásnak veszik. Még ha te nem -os érzed így.
2/2 anonim válasza:
Sehogy. Van aki fantáziál, van aki nem. Rossz emberekkel ismerkedsz. Aki meg lelép köszönés nélkül, annál örülj, hogy még épp időben megszabadultál tőle. Aki neten ezt megteszi, attól élőben se várj sokkal többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!